fbpx

Zet je lancering
op automatische piloot
Zorgeloos lanceren door slim te automatiseren

Lanceren.

Wat doet dat woord met jou? Veel ondernemers blijven er liever van weg, veelal door de immense berg werk die erbij komt kijken. En ik geef je geen ongelijk: de juiste systemen kiezen, tools met elkaar laten communiceren in elke stap van het verkoopproces… Het is véél.

Daarom help ik je in dit traject met alle technische shizzle die daarbij komt kijken. Leer hoe je automatisaties opzet waarmee jouw lancering op rolletjes loopt. Zo kan je verder focussen op de rest, zoals vol vuur je boodschap delen en babbelen met potentiële klanten.

Zet je lancering<br />
op automatische piloot<br />
Zorgeloos lanceren door slim te automatiseren

Lanceren made easy*

*Tja, een beetje stress hoort er altijd bij: zenuwen voor die salesgesprekken, het bang afwachten of er wel mensen gaan inschrijven, … dat soort zaken. Maar technische stress? Die ga jij niet meer hebben!

Doe nu het werk en slaap op je twee oren tijdens je lancering!

 • Krijg alles aangereikt van een echte Tech Queen, mét tonnen ervaring in lanceren.
 • Zet de juiste automatisaties op voor een lancering die achter de schermen vanzelf loopt.
 • Lanceren = leren werken met nieuwe tools… Easy peasy met de behapbare masterclasses en tutorials.
 • Toch nog technische shizzle die je niet opgelost krijgt? Daarvoor is er een een Q&A-sessie op donderdag 19 september waarop je al je vragen kan stellen.
Doe nu het werk en slaap op je twee oren tijdens je lancering!

Wat je nu leert, kan je morgen ook nog toepassen.

Ben je nu nog niet meteen van plan om een aanbod te lanceren, maar wel ergens in de toekomst? Ook dan is het interessant om nu al alles klaar te zetten. Zo ben je technisch helemaal voorbereid op het moment dat het zover is. Bovendien blijven alle tutorials 1 jaar na aankoop van het traject toegankelijk. Dat geeft je een jaar speelruimte.

Technische Virtual Assistant Opleiding - Miet Bamps - Unclouded

Waarom DIY?

Ik lanceerde dit traject al eens als individueel traject of groepstraject. Je kreeg dan begeleiding onder de vorm van Q&A-sessies, WhatsApp-support, een livedag, individuele calls, …

Maar “Je lancering op automatische piloot” kan ook perfect gevolgd worden als DIY-traject. Je volgt het traject dan helemaal op je eigen tempo. Je krijgt 1 jaar toegang, dus je hebt ruim de tijd.

Om je toch niet helemaal aan je lot over te laten, organiseer ik op donderdag 19 september één Q&A-sessie waarop je al je vragen kan stellen.

Automatisaties voor elke stap in je lancering

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 1_ GRATIS WEGGEVER

STAP 1: GRATIS WEGGEVER

Wil je in de weken of maanden voor je lancering werken met een gratis weggever, oftewel “lead magnet”? Ik leg je uit hoe dat ‘verzamelen van e-mailadressen’ werkt (er komt geen Excel aan te pas) en hoe je je nieuwe subcribers welkom heet met een welcome sequence.

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 2_ WEBINAR TIME

STAP 2: WEBINAR TIME

Wil je een online workshop of webinar geven aan het begin van je lancering? Inschrijvingen, bevestigingsmails, reminders, bonussen voor de livekijkers, replaymails, tot en met het offline halen van die replay: alles gaan we volledig automatiseren, zodat je volle aandacht kan gaan naar de inhoud van je webinar.

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 3_ MAILS DIE VERKOPEN

STAP 3: MAILS DIE VERKOPEN

Het goud zit in je nieuwsbrief, zeggen ze wel ‘ns. Wel, we gaan ervoor zorgen dat jij zo min mogelijk moeite moet doen om dat goud binnen te halen. Dankzij een hele reeks goed geschreven mails maak jij de mensen op je lijst enthousiast voor je aanbod. Wie niet geïnteresseerd is, kan uitschrijven, maar krijgt wel nog je gewone nieuwsbrief. Wie al gekocht heeft, heeft die salesmails niet meer nodig. Wie wel doorklikt naar je salespagina, maar niet koopt, die is misschien wél te vinden voor een ander aanbod. Allemaal next level customer service shizzle die jij gaat automatiseren.

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 4_ VERKOPEN EN BETALINGEN

STAP 4: VERKOPEN EN BETALINGEN

Yeeeey, er zijn inschrijvingen voor je cursus of mensen kopen je aanbod! Ook dat proces laten we op wieltjes lopen. Inschrijvingen worden geregistreerd, online (termijn-)betalingen verwerkt, facturen en bevestigingsmails verstuurd… Wil je de gegevens van de deelnemers verzamelen in Notion, een Google Sheet of een andere CRM-tool? Wat dacht je… tuurlijk kan dat!

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 5_ LESMATERIAAL VERZAMELD

STAP 5: LESMATERIAAL VERZAMELD

Krijgen de deelnemers meteen toegang tot je leerplatform? Of wil je ze allemaal samen op een vast moment toelaten? Zijn er nog andere zaken, zoals een private podcast, Q&A-sessies of bijkomende documenten die ze moeten krijgen? Ook dat nemen we mee in onze automatisaties.

 

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 6_ SPEEL MET BONUSSEN

STAP 6: SPEEL MET BONUSSEN

Je weet wel: wie eerst inschreef, krijgt er iets bovenop. Of extraatjes voor wie een VIP-formule koopt. Die zaken zijn er niet voor iedereen, maar moeten wel op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomen. Gewoon op een knopje drukken als het zover is en de tools regelen het allemaal voor jou.

Anouck Meier - Ampersand Business School - Unclouded Testimonials

“De zin “Je lancering op automatische piloot” klonk als muziek in mijn oren. Het hele traject met Miet was zeer to the point, alles mooi georganiseerd, de masterclasses zaten vol met nuttige en duidelijke informatie. Alle cursussen over verschillende tools (zoals: WebinarGeek, Convertkit, Zapier etc.) staan klaar op het platform en worden uitstekend uitgelegd door Miet. Kortom, ik voel me nu helemaal klaar om mijn online lessen “Masterclasses Papier Porselein” deze zomer “op automatische piloot” te lanceren!”

– TiNNE DEBRUIJNE, CERAMIC DESIGNER

De tools in de Unclouded Toolbox

De Unclouded Toolbox

Tijdens het traject krijg je toegang tot de Unclouded Toolbox. Daarin vind je tutorials voor alle tools die je nodig hebt om je lancering op automatische piloot te zetten. In dit traject gebruik ik deze tools als voorbeeld:

 • Convertkit
 • WebinarGeek
 • Zapier
 • Plug & Pay
 • Teachable

Werk jij met andere tools? Geen zorgen, de Toolbox is ondertussen al uitgebreid met heel wat tools op het vlak van e-mailmarketing, betalingen, online leeromgevingen en meer. 

Dit krijg je als je instapt

JE LANCERING OP AUTOMATISCHE PILOOT
DO IT YOURSELF

Video-course waarin we elk onderdeel van een lancering belichten.

 •  Freebies
   Webinars
   Promo-mails
   Inschrijven en betalingen
   Toegang tot het lesmateriaal
   Bonussen
 • Tech Shizzle Launch Plan in Notion én PDF
 • Toegang tot de Unclouded Toolbox met tutorials over alle tools die je nodig hebt tijdens je lancering
 • 1 Q&A-sessie op donderdag 19 september om 10u

  997 € excl. btw
  6 x 167 € excl. btw

  “Toen ik dit aanbod zag passeren twijfelde ik geen seconde om me in te schrijven. Jij legt de zaken op zo een manier uit dat ik het snap en er ook potentieel in zie. Jij bespaart me een urenlange zoektocht naar de juiste tool en hopen frustraties. Toen ik me inschreef voor “Je lancering op automatische piloot” was ik vooral toe aan een stevige “BOOST” – en een borrel – omdat ik tegen een berg aankeek. Nu heb ik weer het gevoel van “I can do”, wetende ook dat ik voor de final run weer bij jou terecht kan. Voor mij ben jij een topper en een absolute aanrader. 100% klasse en 200% authentiek.”

  – HILDE SCHOOFS, GRIP OP IP

  Vaak gestelde vragen (en het antwoord)

  ❓ Wat moet ik al kunnen voor ik aan de opleiding begin?

  Niets! Enfin, lezen en schrijven is wel handig, maar eigenlijk heb je geen (technische) voorkennis nodig.

  ❓Kan ik gebruik maken van de KMO-portefeuille?

  Helaas! Hoewel ik geregistreerd dienstverlener ben voor de KMO-portefeuille, kan je de KMO-portefeuille niet gebruiken voor dit traject. Dat komt omdat dit een DIY-traject is dat je volledig op je eigen tempo doorloopt en daarvoor mag de KMO-portefeuille niet gebruikt worden.

  ❓ Kan ik in termijnen betalen?

  Zeker! Je kan betalen in 6 maandtermijnen. Je betaalt je eerste termijn bij inschrijving. De overige 5 termijnen worden automatisch afgehouden in de komende 6 maanden.

  ❓ Welke tools gaan we gebruiken tijdens het traject?

  Ik gebruik voornamelijk volgende tools als voorbeeld:

  • ConvertKit
  • WebinarGeek
  • Plug & Pay
  • Teachable
  • Zapier

  In de toolbox vind je ook massa’s tutorials van andere tools voor e-mailmarketing, betalingen, online leeromgevingen, enzovoort. 

  ❓ Moet ik een abonnement nemen op al de tools die we leren gebruiken?

  Ja, best wel. Maar begin altijd met een gratis proefversie of een maandabonnement. Schakel pas over op een jaarabonnement als je heel zeker bent dat je de tool echt gaat gebruiken.

  ❓ Wat als ik ooit wel wil lanceren, maar niet nu direct?

  Dan kan je het traject toch al volgen. Zo ben je technisch helemaal voorbereid op het moment dat het zover is. Bovendien blijven alle tutorials blijven 1 jaar na aankoop beschikbaar. Dat geeft je een jaar speelruimte.

  ❓ Werkt dit ook voor evergreen lanceringen?

  Ik concentreer me voorlopig op “gewone” lanceringen. Een aantal dingen zijn gelijk bij evergreen lanceringen, maar die vergen doorgaans toch wel een andere aanpak.

  ❓ Werkt dit ook voor kleinere dingen als een webinar, een ebook, …

  In principe wel, maar misschien is dit traject dan een beetje te uitgebreid. Voor kleinere lanceringen zoals voor een webinar heb ik een pakket dat misschien meer geschikt is. Informeer gerust even.

  “Na een aantal maanden van uitpluizen, vastrijden en frustraties rond het technisch stroomlijnen en automatiseren van mijn online aanbod, was het traject van Miet een welkome verademing. Alle verschillende opties komen aan bod en worden duidelijk uitgelegd, waardoor ik nog steeds zelf aan de slag kon gaan, maar wel zonder de frustraties. Zeker een aanrader dus voor iedereen die het overzicht rond alle technische uitdagingen een beetje kwijt is. Dankzij dit traject kon ik mij sneller focussen op de inhoud (en waar ik dus het liefst mee bezig ben). Bedankt, Miet!”

  – ANNELIES VANDENBOSCH, WALDHAUS

  Hey, ik ben Miet van Unclouded

  Technische shizzle, 100% helder

  Da’s waar ik dagelijks voor ga voor mijn klanten.

  Ik zie zoveel solo-ondernemers rondom mij strugglen in hun business omdat ze de juiste tools nog niet ontdekt hebben of omdat ze niet weten hoe ze er het meeste uit kunnen halen.

  Solo-ondernemers die willen groeien met hun online business help ik met hun technische shizzle. Ik laat hen mogelijkheden zien waar ze zelf nog niet aan dachten.

  Soms maakt één enkele tool al het verschil.

  Je hoeft ‘t niet allemaal alleen uit te zoeken. Laat mij je helpen, krijg vertrouwen in de technische kant van je zaak en hou meer tijd over voor de dingen die jij het liefste doet. Zo wordt ondernemen weer fun!

   

  Pin It on Pinterest