fbpx

Zet je lancering
op automatische piloot
Zorgeloos lanceren door slim te automatiseren

Lanceren.

Wat doet dat woord met jou? Veel ondernemers blijven er liever van weg, veelal door de immense berg werk die erbij komt kijken. En ik geef je geen ongelijk: de juiste systemen kiezen, tools met elkaar laten communiceren in elke stap van het verkoopproces… Het is véél.

Daarom help ik je in dit traject met alle technische shizzle die daarbij komt kijken. Leer hoe je automatisaties opzet waarmee jouw lancering op rolletjes loopt. Zo kan je verder focussen op de rest, zoals vol vuur je boodschap delen en babbelen met potentiële klanten.

Zet je lancering<br />
op automatische piloot<br />
Zorgeloos lanceren door slim te automatiseren

De deuren zijn toe…

De inschrijvingen voor “Je lancering op automatische piloot” zijn afgesloten..
Wil jij de volgende editie zeker niet missen? Zet je nu alvast op de wachtlijst, en je hoort het als eerste wanneer de deuren weer opengaan.

De deuren zijn toe…

De inschrijvingen voor “Je lancering op automatische piloot” zijn afgesloten..
Wil jij de volgende editie zeker niet missen? Zet je nu alvast op de wachtlijst, en je hoort het als eerste wanneer de deuren weer opengaan.

Lanceren made easy*

*Tja, een beetje stress hoort er altijd bij: zenuwen voor die salesgesprekken, het bang afwachten of er wel mensen gaan inschrijven, … dat soort zaken. Maar technische stress? Die ga jij niet meer hebben!

Doe nu het werk en slaap op je twee oren tijdens je lancering!

 • Krijg begeleiding van een echte Tech Queen, mét tonnen ervaring in lanceren.
 • Zet de juiste automatisaties op voor een lancering die achter de schermen vanzelf loopt.
 • “Liefdevolle schop onder je kont”, “stok achter de deur”, “accountability partner”: reken op kleine nudges die ervoor zorgen dat jij het werk doet.
 • Lanceren = leren werken met nieuwe tools… Easy peasy met de behapbare masterclasses en tutorials.
 • Toch nog technische shizzle die je niet opgelost krijgt? Daarvoor is er een technische hulplijn die meer zegt dan “probeer eens je computer uit en weer aan te zetten”.
Doe nu het werk en slaap op je twee oren tijdens je lancering!
Technische Virtual Assistant Opleiding - Miet Bamps - Unclouded

Je staat er niet alleen voor

Ik heb al tientallen lanceringen begeleid en kwam elke keer tot nieuwe inzichten, coole automatisaties en geniale tricks, die ik je nu allemaal op een plateautje aanreik.

Je doet het niet alleen, we gaan samen met een hele community van ondernemers door het proces. Je hebt 24/7 toegang tot de hulplijn en als je kiest voor de Done With You formule, krijg je er extra ondersteuning bovenop.

Automatisaties voor elke stap in je lancering

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 1_ GRATIS WEGGEVER

STAP 1: GRATIS WEGGEVER

Wil je in de weken of maanden voor je lancering werken met een gratis weggever, oftewel “lead magnet”? Ik leg je uit hoe dat ‘verzamelen van e-mailadressen’ werkt (er komt geen Excel aan te pas) en hoe je je nieuwe subcribers welkom heet met een welcome sequence.

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 2_ WEBINAR TIME

STAP 2: WEBINAR TIME

Wil je een online workshop of webinar geven aan het begin van je lancering? Inschrijvingen, bevestigingsmails, reminders, bonussen voor de livekijkers, replaymails, tot en met het offline halen van die replay: alles gaan we volledig automatiseren, zodat je volle aandacht kan gaan naar de inhoud van je webinar.

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 3_ MAILS DIE VERKOPEN

STAP 3: MAILS DIE VERKOPEN

Het goud zit in je nieuwsbrief, zeggen ze wel ‘ns. Wel, we gaan ervoor zorgen dat jij zo min mogelijk moeite moet doen om dat goud binnen te halen. Dankzij een hele reeks goed geschreven mails maak jij de mensen op je lijst enthousiast voor je aanbod. Wie niet geïnteresseerd is, kan uitschrijven, maar krijgt wel nog je gewone nieuwsbrief. Wie al gekocht heeft, heeft die salesmails niet meer nodig. Wie wel doorklikt naar je salespagina, maar niet koopt, die is misschien wél te vinden voor een ander aanbod. Allemaal next level customer service shizzle die jij gaat automatiseren.

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 4_ VERKOPEN EN BETALINGEN

STAP 4: VERKOPEN EN BETALINGEN

Yeeeey, er zijn inschrijvingen voor je cursus of mensen kopen je aanbod! Ook dat proces laten we op wieltjes lopen. Inschrijvingen worden geregistreerd, online (termijn-)betalingen verwerkt, facturen en bevestigingsmails verstuurd… Wil je de gegevens van de deelnemers verzamelen in Notion, een Google Sheet of een andere CRM-tool? Wat dacht je… tuurlijk kan dat!

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 5_ LESMATERIAAL VERZAMELD

STAP 5: LESMATERIAAL VERZAMELD

Krijgen de deelnemers meteen toegang tot je leerplatform? Of wil je ze allemaal samen op een vast moment toelaten? Zijn er nog andere zaken, zoals een private podcast, Q&A-sessies of bijkomende documenten die ze moeten krijgen? Ook dat nemen we mee in onze automatisaties.

 

Unclouded - je lancering op automatische piloot - STAP 6_ SPEEL MET BONUSSEN

STAP 6: SPEEL MET BONUSSEN

Je weet wel: wie eerst inschreef, krijgt er iets bovenop. Of extraatjes voor wie een VIP-formule koopt. Die zaken zijn er niet voor iedereen, maar moeten wel op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomen. Gewoon op een knopje drukken als het zover is en de tools regelen het allemaal voor jou.

Anouck Meier - Ampersand Business School - Unclouded Testimonials

“De zin “Je lancering op automatische piloot” klonk als muziek in mijn oren. Het hele traject met Miet was zeer to the point, alles mooi georganiseerd, de masterclasses zaten vol met nuttige en duidelijke informatie. Alle cursussen over verschillende tools (zoals: WebinarGeek, Convertkit, Zapier etc.) staan klaar op het platform en worden uitstekend uitgelegd door Miet. Kortom, ik voel me nu helemaal klaar om mijn online lessen “Masterclasses Papier Porselein” deze zomer “op automatische piloot” te lanceren!”

– TiNNE DEBRUIJNE, CERAMIC DESIGNER

De tools in de Unclouded Toolbox

De Unclouded Toolbox

Tijdens het traject krijg je toegang tot de Unclouded Toolbox. Daarin vind je tutorials voor alle tools die je nodig hebt om je lancering op automatische piloot te zetten. In dit traject gebruik ik deze tools als voorbeeld:

 • Convertkit
 • WebinarGeek
 • Zapier
 • Plug & Pay
 • Teachable

Werk jij met andere tools? Geen zorgen, de Toolbox is ondertussen al uitgebreid met heel wat tools op het vlak van e-mailmarketing, betalingen, online leeromgevingen en meer. Zit jouw tool er (nog) niet tussen? Dan help ik je graag met uitzoeken hoe je die voor jou kan laten werken bij je lancering.

Dit krijg je als je instapt in dit traject


DONE BY YOU

Video-course waarin we elk onderdeel van een lancering belichten.

 • Freebies
  Webinars
  Promo-mails
  Inschrijven en betalingen
  Toegang tot het lesmateriaal
  Bonussen
 • Masterclass “Adverteren op social media” met Sara Van de Velde
 • 3 Q&A-sessies waarop jij al je vragen kan stellen
 • Tech Shizzle Launch Plan in Notion én PDF
 • Toegang tot de Unclouded Toolbox met tutorials over alle tools die je nodig hebt tijdens je lancering
 • Community in Huddle om te connecteren met elkaar. Tot einde juni 2024.
 • Livedag op 21 juni waarop jij alles in orde brengt voor jouw lancering in een gezellig kader, samen met de andere launch-collega’s én met mij aan jouw zijde
 • 1 individuele call waarop wij alles voor jouw lancering nog eens overlopen en de laatste puntjes op de i zetten. Op te nemen voor einde juni 2025.
 • WhatsApp-support: jij mag me 24/7 je vragen stellen, ik antwoord binnen 48u. Tot einde juni 2025.


  DONE WITH YOU

  Video-course waarin we elk onderdeel van een lancering belichten.

  •  Freebies
    Webinars
    Promo-mails
    Inschrijven en betalingen
    Toegang tot het lesmateriaal
    Bonussen
  • Masterclass “Adverteren op social media” met Sara Van de Velde
  • 3 Q&A-sessies waarop jij al je vragen kan stellen
  • Tech Shizzle Launch Plan in Notion én PDF
  • Toegang tot de Unclouded Toolbox met tutorials over alle tools die je nodig hebt tijdens je lancering
  • Community in Huddle om te connecteren met elkaar. Tot einde juni 2024.
  • Livedag op 21 juni 2024 waarop jij alles in orde brengt voor jouw lancering in een gezellig kader, samen met de andere launch-collega’s én met mij aan jouw zijde
  • 1 individuele call waarop wij alles voor jouw lancering nog eens overlopen en de laatste puntjes op de i zetten. Op te nemen voor einde juni 2025.
  • WhatsApp-support: jij mag me 24/7 je vragen stellen, ik antwoord binnen 48u.

   “Na een aantal maanden van uitpluizen, vastrijden en frustraties rond het technisch stroomlijnen en automatiseren van mijn online aanbod, was het traject van Miet een welkome verademing. Alle verschillende opties komen aan bod en worden duidelijk uitgelegd, waardoor ik nog steeds zelf aan de slag kon gaan, maar wel zonder de frustraties. Zeker een aanrader dus voor iedereen die het overzicht rond alle technische uitdagingen een beetje kwijt is. Dankzij dit traject kon ik mij sneller focussen op de inhoud (en waar ik dus het liefst mee bezig ben). Bedankt, Miet!”

   – ANNELIES VANDENBOSCH, WALDHAUS

   Extra’s bij de Done With You-formule

   In deze formule krijg je tot einde juni 2025, oftewel een jaar na afloop van het traject extra ondersteuning in de vorm van:

   Whatsapp-support

   Stuur me een Whatsappje en ik antwoord binnen de 48u. Kan over eender wat gaan: technische vraag, twijfels over je lancering, verzuchtingen…

   1 individuele call

   We overlopen samen jouw lancering en zetten de puntjes op de i. Zo ben je er zeker van dat alles goed staat en ga je met een gerust hart je lancering tegemoet. Op te nemen tot en met juni 2025.

   Livedag bij Stoom in Vilvoorde op 21 juni 2024

   Coworking met een doel! Een hele dag werken we aan onze lancering. Je past toe wat je leerde tijdens het traject en hebt maar aan mijn mouw te trekken bij vragen of problemen. Door dit in groep te doen, voel je de nodige accountability om er écht werk van te maken. En dat op een inspirerende locatie met lekkers en een gezonde lunch tussendoor.

   Tech VA Opleiding - Miet Bamps - Unclouded

   “Toen ik dit aanbod zag passeren twijfelde ik geen seconde om me in te schrijven. Jij legt de zaken op zo een manier uit dat ik het snap en er ook potentieel in zie. Jij bespaart me een urenlange zoektocht naar de juiste tool en hopen frustraties. Toen ik me inschreef voor “Je lancering op automatische piloot” was ik vooral toe aan een stevige “BOOST” – en een borrel – omdat ik tegen een berg aankeek. Nu heb ik weer het gevoel van “I can do”, wetende ook dat ik voor de final run weer bij jou terecht kan. Voor mij ben jij een topper en een absolute aanrader. 100% klasse en 200% authentiek.”

   – HILDE SCHOOFS, GRIP OP IP

   Hey, ik ben Miet van Unclouded

   Technische shizzle, 100% helder

   Da’s waar ik dagelijks voor ga voor mijn klanten.

   Ik zie zoveel solo-ondernemers rondom mij strugglen in hun business omdat ze de juiste tools nog niet ontdekt hebben of omdat ze niet weten hoe ze er het meeste uit kunnen halen.

   Solo-ondernemers die willen groeien met hun online business help ik met hun technische shizzle. Ik laat hen mogelijkheden zien waar ze zelf nog niet aan dachten.

   Soms maakt één enkele tool al het verschil.

   Je hoeft ‘t niet allemaal alleen uit te zoeken. Laat mij je helpen, krijg vertrouwen in de technische kant van je zaak en hou meer tijd over voor de dingen die jij het liefste doet. Zo wordt ondernemen weer fun!

    

   Je aanbod lanceren is zo al spannend genoeg. Zorgen over technische shizzle kan je daarbij wel missen.

   Dankzij Je Lancering Op Automatische Piloot zet jij vooraf de zotste automatisaties klaar, zodat je je tijdens je lancering geen zorgen meer hoeft te maken over betalingen, facturatie of de juiste mails op het juiste moment bij de juiste mensen krijgen. Want daar zorgen je tools voor.

   Vaak gestelde vragen (en het antwoord)

   ❓ Wat moet ik al kunnen voor ik aan de opleiding begin?

   Niets! Enfin, lezen en schrijven is wel handig, maar eigenlijk heb je geen (technische) voorkennis nodig.

   ❓Ik weet niet zeker of dit iets voor mij is. Kan je me helpen beslissen?

   Beslissen doe je uiteraard zelf, ik ga niemand overtuigen! Maar ik snap het helemaal als je nog vragen hebt of even met mij wilt kennismaken. Stuur me dus gerust een WhatsApp-berichtje via +32 456 55 62 58 en ik geef je alle info die je nodig hebt om een beslissing te nemen die voor jou goed voelt.

   ❓ Kan ik in termijnen betalen of met de KMO-portefeuille?

   Zeker! Het is allebei mogelijk, maar niet samen. Je kan op drie manieren betalen voor dit traject.

   • Het volledige bedrag in één keer zonder de KMO-portefeuille.
   • Het volledige bedrag in één keer met de KMO-portefeuille. Je betaalt dan bij inschrijving enkel het BTW-bedrag. De rest regel je nadien via je KMO-portefeuille-dossier. Je krijgt hiervoor een duidelijke handleiding.
   • 6 maandtermijnen zonder de KMO-portefeuille. Je betaalt je eerste termijn bij inschrijving. De overige 5 termijnen worden automatisch betaald in de komende 6 maanden.
   ❓ Ik ben nog geen zelfstandige, maar ik zou toch deze opleiding willen volgen. Kan ik dan gebruikmaken van de KMO-portefeuille?

   Nee, om gebruik te maken van de KMO-portefeuille heb je een BTW-nummer nodig. Je kan wel betalen in maandtermijnen. Bovendien is deze opleiding de perfecte kickstart voor jou als zelfstandige en is het budget dat je hieraan besteedt jouw startkapitaal.

   ❓ Op welke momenten moet ik mij vrijhouden voor deze opleiding?

   De Q&A’s vinden plaats op vrijdag 19/4, 17/5 en 14/6 om 10u. De masterclass ‘Adverteren op social media’ op 24/5 om 10u.

   Kies je voor het Done With You-traject, dan hou je best ook 21 juni volledig vrij, want dan is er onze livedag bij Stoom Vilvoorde. 

   De individuele call (enkel bij Done With You) boek je op een moment dat het jou het beste uitkomt. Je krijgt hiervoor een calendly-link. Je kan deze calls tot eind juni 2025 boeken, dus ook nog na afloop van het traject als opvolgcall of vlak voor je launch als laatste check voor je lancering.

   Alle Q&A sessies worden ook opgenomen, dus als je er een keertje niet bij kan zijn, dan kan je altijd later nog herbekijken.

   ❓ Wat als ik er een keertje niet bij kan zijn?

   No worries! Alles (behalve de livedag natuurlijk) wordt opgenomen en komt in de online leeromgeving. Heb je op voorhand al vragen, stel ze gerust, dan neem ik ze mee in de sessie. Achteraf kan je natuurlijk altijd nog vragen stellen.

   ❓ Welke tools gaan we gebruiken tijdens het traject?

   Ik gebruik voornamelijk volgende tools als voorbeeld:

   • ConvertKit
   • WebinarGeek
   • Plug & Pay
   • Teachable
   • Zapier

   In de toolbox vind je ook massa’s tutorials van andere tools voor e-mailmarketing, betalingen, online leeromgevingen, enzovoort. En ik help je uiteraard mocht je nog een andere tool gebruiken.

   ❓ Moet ik een abonnement nemen op al de tools die we leren gebruiken?

   Ja, best wel. Maar wacht gerust tot we starten met het traject. Dan help ik je kiezen welke tool en welk abonnement je best neemt.

   ❓ Wat als ik ooit wel wil lanceren, maar niet nu direct?

   Dan kan je het traject toch al volgen. Zo ben je technisch helemaal voorbereid op het moment dat het zover is. Bovendien blijven alle tutorials en opnames van de Q&A’s nog tot eind juni 2025 beschikbaar. Dat geeft je een jaar speelruimte.

   ❓ Werkt dit ook voor evergreen lanceringen?

   Ik concentreer me voorlopig op “gewone” lanceringen. Een aantal dingen zijn gelijk bij evergreen lanceringen, maar die vergen doorgaans toch wel een andere aanpak.

   ❓ Werkt dit ook voor kleinere dingen als een webinar, een ebook, …

   In principe wel, maar misschien is dit traject dan een beetje te uitgebreid. Voor kleinere lanceringen zoals voor een webinar heb ik een pakket dat misschien meer geschikt is. Informeer gerust even.

   Pin It on Pinterest