fbpx

Tijdswinst en verkopen zonder moeite, alleen al daarom is Joba blij dat ze inschreef voor Trust Your Tools

Joba Maréchal zet met Schrijfmoed mensen aan om aan reflectief dagboekschrijven te doen. Of om het met een hippe term te zeggen: aan journaling te doen. Ze zocht een efficiënte manier om haar cursussen te verkopen en staat vooral te kijken van de tijd die ze wint.

 Dag Joba, jij hebt eerder al nauw samengewerkt met Miet, want zij heeft als VA jouw workflow en systemen voor Schrijfmoed opgezet. Waarom dan nog haar Trust Your Tools traject volgen?

Joba-Schrijfmoed-Unclouded Testimonial 2

“Klopt! Ik had eerst haar masterclass Master Your Inbox gevolgd en die vond ik zo goed dat ik gewoon besloot om mijn tools aan haar uit te besteden. Niet dat ik het zelf niet zou kunnen, maar zij heeft daar gewoon zoveel inzicht in, waardoor ik minder tijd verloor met het uitzoeken van hoe alles in elkaar zit. Toen ze haar traject lanceerde, was ik meteen verkocht. Het werd wel krap qua tijd, want ik startte net met een nieuwe deeltijdse job.

 Daardoor kon ik niet naar de live-dagen komen, wat ik wel jammer vond. Maar zo is Miet dan weer: als compensatie kreeg ik een 1-op-1-sessie van anderhalf uur op het einde van het traject. Ze moest dat niet doen, maar ik ben daar uiteraard heel blij mee. Maar ook buiten de live-dagen om, wat ik uit de cursus zelf geleerd hebt, heeft me fenomenaal veel tijdswinst opgeleverd. Op het moment zelf zag ik dat niet, maar als ik terugkijk besef ik pas hoeveel tijd  ik voordien verloor met prutsen en uitzoeken.”

“Ik sta ervan te kijken wat ik verwezenlijkt heb op 2 maanden tijd met Miet haar hulp. Ik krijg nu nog betalingsberichtjes binnen, zonder dat ik er iets voor moet doen. Fantastisch toch!”

Wat wou je bereiken met dit traject?

“Ik wilde mijn gratis webinar Start 2 Write ombuigen tot een betalende cursus en die lanceren en uiteraard verkopen. En dat is gelukt! Al bij de lancering had ik een zot goeie verkoop. Ook nu nog krijg ik af en toe meldingen van Mollie op mijn telefoon van een nieuwe betaling die binnenkomt. Zonder dat ik daar eigenlijk iets voor moet doen. Da’s toch fantastisch!

Ik sta ervan te kijken wat ik op 2 maanden verwezenlijkt heb: ik heb van het webinar een cursus gemaakt in The Huddle, ik heb een salespagina aangemaakt in Leadpages, de betalingsflow opgezet via Plug & Pay en Mollie en dat gekoppeld aan de Convertkit-account die ik al had.”

 

Zijn er nog tools waar je dankzij Trust Your Tools mee aan de slag ging?

“Behalve mijn salespagina heb ik ook mijn hele website in Leadpages gemaakt. Dat is nu niet het moeilijkste programma om mee te werken, maar zonder Miet zou ik het zeker nog langer uitgesteld hebben. Calendly gebruikte ik al langer, maar elke keer ik Miet spreek, toont ze me nieuwe dingetjes. Zo wil ik er nog voor zorgen dat klanten voor individuele coachingsessies eerst betalen voor ze een link krijgen naar mijn agenda. Da’s ook weer een optie die Miet mij getoond heeft die ik zelf misschien niet direct zou ontdekt hebben.

Daarnaast heeft ze mij geholpen om structuur aan te brengen in mijn Google Agenda en heb ik dankzij haar Braintoss leren kennen, een klein tooltje om je ideeën te vangen, dat ik bijna dagelijks gebruik. Zapier blijft wel nog zo’n tool waarbij ik mijn hersenen hoor kraken. Dan denk ik “hoe kan dat nu werken?”, en toch werkt het gewoon. Zapier doet dat. Mindblowing.”

 

“Trust Your Tools heeft me vooral fenomenaal veel tijdswinst bezorgd. Nu pas zie ik hoeveel tijd ik voordien verloor met prutsen en uitzoeken.”

 

Waarin zat de meerwaarde van de extra begeleiding, in jouw geval die 1-on-1 in plaats van de live-dagen?

“Om te beginnen, de begeleiding was meer dan enkel die live momenten of die coachingsessie. Tijdens het hele traject kon je vragen stellen via Slack of per mail en ze antwoordde altijd heel snel en correct.

Weet je, het grappige is dat ik bij zo’n coachinggesprek altijd denk dat mijn vraag veel te ingewikkeld gaat zijn. En dan legt zij het in 5 à 10 minuten zo simpel uit, dat ik perfect weet hoe ik het moet doen. Ik vind het ook heel fijn dat ze het gesprek altijd opneemt en je de replay bezorgt. Zo kan je de stappen mooi meevolgen op het moment dat je implementeert. Echt alleen maar lof voor Miet. Ik weet ook dat ik nog veel meer kan doen als ik meer tijd heb.

 

Mooie woorden. Kan je om af te sluiten nog eens samenvatten waarom je Miet en Trust Your Tools zou aanraden?

“Als je nog in de opstartfase van je business zit, vind ik het sowieso een goed idee om zelf te weten hoe alle systemen werken. Je kan het van bij het begin uitbesteden, maar je kan het ook eerst zelf leren, zodat je erin mee bent om dan later uit te besteden. En als je ‘t leert van Miet, dan leer je alles zonder tijdverlies. Ik bewonder Miet voor de stappen die ze zelf gezet heeft als zelfstandige. Maar daarnaast is ze ook een kei in haar vak, ze brengt helderheid. Alle tips die ze geeft, past ze ook zelf toe, ze legt het super helder uit en ze is gewoon echt een wreed toffe madam.”

 

Joba-Schrijfmoed

Over Joba

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This