fbpx

Leen liet zich niet tegenhouden door de technische shizzle en bokste haar website ineen

Leen De Mulder heeft een groepspraktijk waar psychotherapie, yoga en meditatie wordt aangeboden. Ze heeft de ziekte van Hashimoto, een schildklieraandoening, en wil met Hashimoto Helder lotgenoten helpen met aangepaste therapieën en een online traject. Om dit alles op poten te zetten, vertrouwde ze op Trust Your Tools.

Leen De Mulder - Hashimoto Helder - Unclouded Testimonial

Dag Leen, hoe ben je bij Miet en dit traject terechtgekomen?

“Van waar ik Miet precies ken, weet ik niet meer. Waarschijnlijk via-via. Ik ben haar beginnen volgen op de socials en heb toen een korte cursus over Notion bij haar gevolgd. Ik was op zoek naar een goed planningssysteem en dat leek me wel wat. Toen ik Trust Your Tools zag passeren, heb ik even getwijfeld. Het is al behoorlijk druk met de groepspraktijk, mijn aparte praktijk, mijn studies functionele geneeskunde en een kleuter in huis. Maar ik verwachtte dat dit traject me eindelijk in gang zou zetten om die technische dingen – allesbehalve mijn favoriete bezigheid – aan te pakken. Daarom schreef ik me uiteindelijk toch in.”

“Trust Your Tools is allesomvattend en dus precies wat ik nodig had om mijn business up and running te krijgen.”

Wat wilde je dan precies in gang zetten met dit traject?

“Ik wilde vooral weten hoe ik het allemaal praktisch kon aanpakken in mijn nieuwe business. Ik wilde een nieuwe website online zetten, een nieuwsbrief lanceren en een digitale kalender up and running krijgen. Ik wilde bovendien weten hoe ik al die tools met elkaar kon laten communiceren en laat dat nu net zijn wat Miet aanbood in haar traject. Het was allesomvattend en dus precies wat ik nodig had.”

 

Met welke tools ben je dan concreet aan de slag gegaan?

“Leadpages en Convertkit stonden bovenaan mijn lijstje. Mijn website is af en via Convertkit kunnen mensen nu mijn gratis e-book downloaden en komen ze op mijn mailinglijst terecht. Wat ik wilde bereiken heb ik dus bereikt, super toch! Daarnaast heb ik Calendly opgezet en de lessen doorgenomen van Plug & Pay en Zapier. Die gebruik ik momenteel nog niet, maar komen er later zeker bij. Voor mijn leerplatform heb ik The Huddle gekozen, omdat het een heel laagdrempelig programma is. Ik weet al waar ik me aan kan verwachten wanneer ik me er binnenkort aan waag. Ik leerde ook werken met Canva en Notion. Ik hou ervan om in die laatste databases te maken en een overzicht te krijgen. Voor mijn sociale media ben ik begonnen met Smarterqueue, maar daar heb ik voorlopig nog een haat-liefdeverhouding mee (lacht).”

“Miet begrijpt snel wat ik wil vragen en legt het uit op een eenvoudige, gestructureerde manier.”

Wat vond je van de bijkomende community en opvolging?

“Slack was minder mijn ding, waardoor ik daar niet altijd de vragen stelde die ik wilde stellen. Maar dat compenseerde ik dan op de livedagen. Die hadden voor mij echt een grote meerwaarde. Het is gewoon handig om live hulp te kunnen vragen. Ik kreeg direct een antwoord en kon doorvragen indien nodig, waardoor ik zeker was dat mijn probleem op dat moment opgelost geraakte. Bovendien maakte ik tijdens die dagen kennis met andere onderneemsters, die net als ik zaten te foefelen aan hun website. Nog eens live kennismaken met nieuwe mensen was trouwens een verademing na anderhalf jaar pandemie. Vragen die zij stelden, konden voor mij ook van toepassing zijn voor de toekomst, dus ik luisterde graag mee. Zo kreeg ik al antwoorden op dingen die op komst zijn.”

In december, na de zoveelste lockdown, merkte Miet een dipje bij de deelnemers en hield ze de community een maand langer open. Werkte dat motiverend voor jou?

“Ik denk dat die extra maand voor mij het meeste effect heeft gehad. Ik had tijdens het traject vertraging opgelopen, enerzijds omdat ik moeite had met bepaalde keuzes op business-vlak en anderzijds omdat ik gewoon te weinig tijd had door andere dingen die mijn aandacht vroegen. Die laatste maand was voor mij “implementatiemaand”. Dan ben ik er nog eens vollenbak voor gegaan en heb ik nog heel wat vragen doorgestuurd naar Miet. Het is me in die maand ook gelukt om alle losse eindjes af te werken en mijn doel voor dit traject te bereiken. Van daaruit kan ik nu verder bouwen.”

“Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar Miet laat je niet aan je lot over. Ze kijkt mee over je schouder tot het opgelost is. Je kan haar bovendien altijd alles vragen.”

Wat was voor jou de grootste meerwaarde van Trust Your Tools?

“Het feit dat je aan Miet bijna alles kon vragen, was voor mij een grote meerwaarde. Of het nu over de tools ging die ze behandelt in de cursus of niet. Doorheen het traject hadden we trouwens ook inspraak in de extra masterclasses die ze aanbood. Ze vroeg veel feedback en paste zich aan aan wat de groep wou. Ik ben ook blij dat de video’s levenslang beschikbaar blijven. Zo zit er geen stress van een deadline op. Als ik een bepaalde tools in de toekomst wil opzetten of ik wil iets herbekijken, dan weet ik dat dat kan. Oké, die programma’s veranderen altijd wel een beetje mettertijd, maar ik heb nu het vertrouwen dat ik er mijn weg in zal vinden.”

Waarom zou je Trust Your Tools aanraden?

“Iemand die helemaal niet technisch aangelegd is, of er eigenlijk niet echt van houdt, is zeker gebaat bij dit traject. Bovendien is Miet enorm goed in wat ze doet. Ik heb het gevoel dat ze snel begrijpt wat ik bedoel, en ze houdt haar eigen uitleg gestructureerd en eenvoudig. Uiteindelijk moet je het wel zelf doen, maar ze laat je niet aan je lot over. Ze kijkt met je mee tot het opgelost is. Ze heeft een nuchtere stijl waar ik van hou en probeert de materie behapbaar te maken voor leken zoals ik.”

Leen De Mulder - Hashimoto Helder - Testimonial Miet Bamps

Over Leen

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This