fbpx

Gedaan met sukkelen, ik kan nu eindelijk zelf aan de slag met mijn tools!

Fotografe Lies Borgers waagt dit jaar de sprong van bijberoep naar hoofdberoep. Die switch wilde ze heel goed voorbereiden, zodat ze haar business op een efficiënte manier kan uitbouwen. Trust Your Tools to the rescue!

Lies Borgers - Fotograllies - Unclouded Testimonial

Dag Lies, vertel eens, hoe ben je bij Trust Your Tools terechtgekomen?

“Ik volgde An Epic View op Instagram en kwam via haar bij Miet terecht. Ik volgde een masterclass en was meteen mee in haar verhaal. De manier waarop ze de materie uitlegt, sprak mij echt aan. Omdat ik eraan dacht om als fotografe te springen van bij- naar hoofdberoep, wilde ik het ineens echt professioneel aanpakken.

Niet meer 7 keer heen en weer mailen om een afspraak vast te leggen, niet meer sukkelen met overschrijvingen en het achternalopen van de betalingen. Ik wilde weten wat er allemaal mogelijk was voor mij.

 

In het intakegesprek voor het traject bespraken we mijn persoonlijke situatie en gaf Miet al tips voor de tools die ik zou kunnen gaan gebruiken, zoals bijvoorbeeld Pic-time om foto’s te delen met mijn klanten. Ik werkte al met dat programma, maar Miet toonde mij opties die ik niet eens kende. Ze hielp me het hele programma uitpluizen. Ik kan je verzekeren, er ging een wereld voor me open!”

“Al bij het intakegesprek – ik was dus nog niet officieel ingeschreven – gaf Miet me tips voor tools die mijn business kunnen helpen.”

Welke tools heb je uiteindelijk concreet opgezet tijdens dit traject?

“Ik ben begonnen met Calendly, waar klanten zelf hun afspraken kunnen vastleggen. Wat een verademing! Verder ging ik ook aan de slag met Plug & Pay en Mollie om de betalingen te regelen. Smarterqueue gebruik ik nu om mijn sociale mediaposts in te plannen en ik maakte uiteraard werk van de tip van Miet: Pic-time.

Ik heb ondertussen ook mijn website gemaakt. In WordPress, niet in Squarespace, het programma dat in het traject wordt aangeleerd. Hoewel ik dit na het traject heb gedaan, was Miet onbewust ook daarbij aanwezig. In mijn achterhoofd dacht ik bij alles wat ik deed: “hoe zou Miet dit aanpakken?”. Om maar te zeggen dat haar invloed niet beperkt blijft tot de systemen die je tijdens die paar maanden coaching aanleert. Naast puur het leren werken met de tools van het traject, krijg je ook de handvatten om later zelf aan de slag te gaan met andere tools. De basis ligt er.”

“Het is een super cool gevoel om zélf aan de slag te kunnen met je tools, ook na het traject.”

Wat vond je van de bijkomende ondersteuning, zoals Slack, de live-dagen en virtuele co-working?

“De live-dagen waren een enorme meerwaarde. Het is gewoon heel fijn om samen met anderen aan hetzelfde te werken, zij het elk voor haar eigen business. Zien werken doet werken, dus je bent extra gemotiveerd om je doel voor die dag te bereiken. Het was ook handig dat Miet er was om met je mee te kijken en te helpen waar nodig.

Maar dat was niet enkel tijdens die live-dagen het geval. Ook tussendoor kon je gewoon vragen stellen. Je hoefde je vragen niet allemaal op te sparen tot die ene dag. Want dat zou betekenen dat je vastzat tot dan. Nee, ook tussendoor hielp Miet wanneer je een vraag of een probleem had. Ze was heel aanwezig voor haar deelnemers, wat ik enorm apprecieer.”

“Zien werken doet werken. Het was enorm fijn om op die live-dagen samen met anderen aan hetzelfde te werken, zij het dan elk voor haar business.”

Waarom was Trust Your Tools voor jou zijn geld waard?

“Ik merk gewoon hoeveel tijd ik bespaar door zoveel processen in mijn business automatisch te laten verlopen. Dat automatiseren bespaart je veel gedoe in je business en Trust Your Tools bespaart je veel gedoe in het uitzoeken van die efficiënte flow.

Het geeft bovendien een super cool gevoel om het zelf te kunnen. Miet legt de dingen helder uit, niet op een betuttelende, belerende manier. En da’s precies wat ik nodig heb. Ik voel me nu echt veel zekerder op technisch vlak en zie het zitten om er verder mee aan de slag te gaan.”

“Ook toen ik achteraf zelf aan de slag ging met mijn website, stelde ik me geregeld de vraag hoe Miet het zou aanpakken. Dat hielp me om problemen op te lossen en verder te kunnen.”

Lies Borgers Fotografie - testimonial - Miet Bamps

Over Lies

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This