fbpx

Aanbod

Ontdek hier alles wat Unclouded jou te bieden heeft. Of je nu even wil sparren over je online business, zelf aan de slag wilt met je tools en technische shizzle of tech V.A. wilt worden? Je vindt hier wat je zoekt! Liever eerst je teen in het water dippen voor je er helemaal in duikt? Leef je uit met de laagdrempelige minicursussen en masterclasses.

Unclouded aanbod

Rent My Brain

Zit je met concrete vragen over jouw systemen of wil je hulp om de optimale flow op te zetten? In een Rent My Brain-call duiken we 90 minuten lang in jouw online business. Ik help je op weg met een efficiënte aanpak, vertel je welke tools zullen werken voor jouw business, en hoe je ze gebruikt en laat samenwerken.

Je lancering op automatische piloot

In dit traject help ik je in drie maanden tijd met alle technische shizzle die bij een lancering komt kijken. Ik leer je hoe je automatisaties opzet waarmee jouw lancering op rolletjes loopt. Zo kan jij je focussen op de rest van je lancering, zoals vol vuur je boodschap delen en babbelen met potentiële klanten.

Iets voor jou?

Tech Queens

Dé Tech V.A.-opleiding voor vrouwen met een passie voor technische shizzle.

De juiste systemen kiezen, tools met elkaar laten communiceren, automatisaties opzetten… een online business gaat gepaard met immens veel technische taken die de online ondernemer liever uitbesteedt. Misschien wel aan jou!

Ben jij gebeten door tools, efficiëntie en all things technical?

Wil jij online ondernemers ondersteunen, maar heb je daarvoor eerst zelf wat ondersteuning nodig?

Word Tech Queen en maak jezelf als technisch virtual assistant onmisbaar in de wereld van het online ondernemen!

Shop

Nog niet klaar voor een groter engagement, maar wel goesting om te proeven van de Unclouded-magie en enkele systemen uit te proberen? Hier vind je laagdrempelige, onmiddellijk beschikbare minicursussen, masterclasses. Ga meteen aan de slag!

Gratis

Ik heb ondertussen al een smakelijk aanbod aan gratis materiaal. Je vindt het allemaal hier. Doe er je voordeel mee en proef al een keertje van de Unclouded aanpak. Helemaal gratis en voor niets!

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest