fbpx

Testimonials

Lijkt het jou wel wat om samen te werken, of om één van mijn opleidingen te volgen? Lees hieronder wat dit bij jouw voorgangers teweegbracht. 

Unclouded Rent My Brain

Dit is wat anderen vertellen

Julie automatiseerde de lancering van haar online cursus

Julie automatiseerde de lancering van haar online cursus

Julie helpt als story-en spreekcoach ondernemers met een duurzame missie om hun verhaal op zo’n overtuigende manier te brengen dat ze niet alleen hun doelpubliek overtuigen om duurzame keuzes te maken, maar dat die klanten hun verhaal ook verder gaan verspreiden. Bij...

Lees meer
Mart klopte bij Miet aan voor haar carrièreswitch

Mart klopte bij Miet aan voor haar carrièreswitch

Mart zette in 2021 de eerste stappen in haar carrièreswitch. Ze laat de marketingwereld achter zich en smijt zich volledig op haar nieuwe avontuur als technisch VA. Om de kneepjes van het vak te leren, klopte ze aan bij Miet. Hey Mart, hoe kwam jij bij Unclouded...

Lees meer

“Heel duidelijk en Miet legt het ook goed uit! Ik ben meteen aan de slag gegaan met Notion. Ik gebruik het bijna dagelijks voor planningen, meetings en to-do lijstjes voor mijn zaak en privé. Ik kan het niet meer missen. Het werkt verslavend. Supervoordeel van Notion: meer rust, geen rondslingerende papieren en post-its gedoe meer in huis. Miet, je hebt me overhaald.”

Isabel Poels, The Little Dots

“Miet kan Notion op een heldere en toegankelijke manier uitleggen, waardoor je getriggerd wordt om er zelf verder mee aan de slag te gaan en je eigen ding mee te doen. Dankzij de templates hoef je niet van 0 af te beginnen. Ook voor niet-ondernemers zeer werkbaar.”

– Lien

Samenwerken?
Bekijk mijn aanbod!

Pin It on Pinterest