fbpx

Hey ik ben Miet!

En ik vind dat jouw tijd goud waard is. Ontdek hoe ik jou help met jouw online business zodat je nog meer tijd kan besparen.

Miet Unclouded

Technische shizzle, 100% helder.

Da’s waar ik elke dag voor ga voor mijn klanten.

Ik zie zoveel solo-ondernemers rondom mij strugglen in hun business omdat ze de juiste tools nog niet ontdekt hebben of omdat ze niet weten hoe ze er het meeste uit kunnen halen.

Solo-ondernemers die willen groeien met hun online business help ik met hun technische shizzle. Ik help hen mogelijkheden te zien waar ze zelf nog niet aan dachten.

Die taartenbakster waar ik heerlijke taartjes bestel, die me op Instagram een berichtje stuurt met haar rekeningnummer. Hoeveel tijd en werk ze zou kunnen besparen als de opvolging van haar bestellingen automatisch zou verlopen.

Of de organisator van een workshop waarvoor ik me per mail inschrijf. Ik beeld me al in hoe ze alle gegevens in een excelleke copy-paste om ze daarna over te zetten in een mailprogramma, zodat ze later de praktische afspraken kan doorsturen.

Die podcasthost die ik hoor grommelen als ze de naam van een tipgever niet meer vindt, haar zou ik het liefst meteen een Notion-template geven om haar voorbereidingen in bij te houden.

Al dat gedoe en die frustraties zijn jouw tijd niet waard. Ik vind dat jouw tijd goud waard is. Tijd die je bespaart door te investeren in de juiste tools voor jouw business.

Want soms maakt één enkele tool al het verschil.

Of je nu voor 1% of voor de volle 100% online wil ondernemen, ik help jou de juiste tools te vinden én te gebruiken in jouw business. Zo heb jij als ondernemer weer tijd om te doen wat je het liefste doet en wordt ondernemen weer fun!

Unclouded

100% Helder

Technische shizzle, de ene loopt er gillend van weg, de andere wil er wel aan beginnen, maar weet niet hoe. Geen zorgen, ik help je op weg!

Unclouded wolkje

Meer tijd

Een online business uitbouwen is fantastisch. De juiste tools kunnen je daarbij uren tijd besparen. En we weten allemaal: time is money 😉

Computer

De juiste tools

Zoveel handige tools, maar welke gaan jouw business naar een hoger niveau tillen? Ik help je de juiste tools te kiezen voor wat jij wil bereiken!

"Don't work hard, work smart!"

Miet Unclouded

Wat doe ik als ik offline ben?

Dan ben ik gewoon Miet.

  • Echtgenote van Johan en mama van Lena en Katrijn, die als totaal “objectieve” jury mijn pannenkoeken tot de beste ter wereld kroonden.
  • Dan ga ik graag wandelen in de Asserse bossen, enkel ik en mijn gedachten. Als het wat actiever mag, ga ik lopen of leef ik me uit met padellen.
  • Mijn enige vorm van multitasken is luisteren naar podcasts terwijl ik opruim of in de auto zit. Mijn favorieten? Werk & Leven, De Volksjury en Nerdland (tja, eens een nerd, altijd een nerd 😜)
  • Je vindt me geregeld in de keuken. Niet om te koken, wel om te genieten van een heerlijke maaltijd met een glaasje wijn erbij. Of om te bakken. Proeven? Altijd welkom. Ik hoop dat je net als ik houdt van kaneel en gember.
  • Wil ik me echt ontspannen, dan maak ik een heerlijke kop koffie, nestel ik me in de zetel met een goed boek en laat ik me meeslepen in het verhaal.
  • Ik hou van reizen met mijn gezin. Noord of zuid, ik kan niet kiezen. Daarom wisselen we graag af. Het ene jaar Zweden, het volgende jaar Italië, daarna Frankrijk en het jaar daarop Denemarken. Best of both worlds!

Samenwerken? Rent My Brain!

Sommige klanten noemen me graag Magic Miet. Omdat ik altijd met onverwachte tips kom om hun business nog efficiënter te laten draaien. Wil jij ook een stukje van die magie? Rent My Brain en samen duiken we in jouw business!

Pin It on Pinterest