fbpx

Rent My Brain

‘t Is beslist: jij gaat online met je business! Goed idee, ik ben graag jouw cheerleader.

En weet je al hoe je ‘t gaat aanpakken? Welke tools je daarbij gaan helpen, welke systemen je gaat opzetten? Ah nee, oei…

Let’s talk! Vuur al je vragen op me af over je tools en samen duiken we in jouw online business. Ik help je op weg in deze hands-on call en zet samen met jou de puntjes op de i, zodat je tools werken voor jouw business. Achteraf krijg je de replay van onze Rent My Brain-call als extra geheugensteuntje wanneer je aan de slag gaat.

€ 247 € 197 excl. btw

Unclouded Rent My Brain

Herkenbaar much?

 • 😧 Je hebt het gevoel dat je hele dagen niets anders doet dan mailtjes, sms’jes, app’jes en telefoontjes beantwoorden om afspraken met klanten vast te leggen.

 • 😣 Je hebt een inschrijvingsformulier op je website waar mensen zich op je e-maillijst kunnen zetten. Maar dan: adressen overtypen of exporteren uit Excel in Convertkit of Mailchimp, daar doe je uren over. Kan het niet anders?

 • 😱 Factureren doe je nog altijd in Excel of Word. Dat ging misschien vlot toen je startte 3 jaar geleden en amper 2 facturen per maand maakte. Nu is dat bijna niet meer bij te houden. Om de haverklap zit je met dubbele factuurnummers of maak je een foute berekening. En had die ene klant zijn vorige factuur nu al betaald of niet?

 • 🤯 Al je papieren, documenten, lijstjes en geniale ideeën liggen all over the place. Online, offline, misschien ergens op zolder. Het overzicht ben je allang kwijt.

 • 😬 Een online workshop organiseren? Nààh, toch maar niet. Al dat gedoe met het managen van de inschrijvingen, de bevestigingen en betalingen. En dan krijgt niet iedereen het mailtje met de link en sh*t, je moet die haar facturatiegegevens nog opvragen.

 • 😩 Je zag het helemaal zitten. Je begon vol enthousiasme aan die e-mailfunnel in Convertkit, je hebt een eigen workspace aangemaakt in Notion en je hebt een Plug & Pay-account. Maar meer dan dat gebeurde er nog niet. Om de een of andere reden blijf je altijd ergens op vaststeken. Dan geraak je niet vooruit en geef je het maar op.

Wil je dit?

 • ⭐️ Weer overzicht krijgen over al je documenten, je agenda, lijstjes en berichten?

 • ⭐️ Meer uit je favoriete tool halen, zodat je die ten volle kan inzetten om jouw business te doen groeien?

 • ⭐️ Iemand die je helpt om alles up and running te krijgen, zodat je het niet from scratch zelf moet uitzoeken?

 • ⭐️ Een overzicht van de beste tools om jouw administratie smooth te laten verlopen én tips om ze te laten werken naar jouw goesting?

 • ⭐️ Je tools laten samenwerken, zodat je nog meer kan automatiseren en dus nog meer tijd wint?

€ 247 € 197 excl. btw

€ 247 € 197 excl. btw

Rent My Brain en ga aan de slag met jouw business

⭐️ Ervaar 1,5u mijn onverdeelde aandacht tijdens onze Rent My Brain-call

⭐️ Ik beantwoord elke vraag waar jij mee zit (over tools en systemen 😉), dus shoot!

⭐️ We zoomen in op de tools die passen bij jouw business en ik vertel je hoe je die kan instellen

⭐️ We nemen samen je workflow onder de loep en onderzoeken hoe we die kunnen optimaliseren, zodat jij tijd wint

⭐️ Na afloop krijg je de opname van onze call, zodat je nog zo vaak als je wil diep in mijn ogen kan staren en naar mijn zoetgevooisde stem kan luisteren. En zodat we in de call zelf gewoon kunnen babbelen, zonder dat jij als een gek moet zitten noteren.

Unclouded Rent My Brain
Geertrui Team Jeanne

“Als startende ondernemer had ik niet echt veel kennis van de mogelijkheden die de technologie te bieden heeft. In de coaching call met Miet gaf ze mij verschillende tools mee die mij konden helpen om delen van mijn administratie te automatiseren. Enkelen heb ik meteen onderzocht en aan het werk gezet, anderen houd ik bij voor later. Maar sowieso weet ik dat ik nog eens bij haar terecht kan als ik aan de slag wil met een specifieke tool en geen zin heb om het zelf te moeten uitzoeken. Miet haar kennis is only a call away!”

– Geertrui Nees, Team Jeanne

Praktische shizzle

 • De calls vinden plaats op donderdagnamiddag
 • Plan zelf je call in mijn agenda, de boeking is finaal na betaling. 
 • Je kan tot 2 maanden ver de beschikbaarheden in mijn agenda checken. Er zijn altijd wel wat plekjes vrij voor de komende weken.

Waar kunnen we het over hebben?

Calendly

Online afsprakensysteem

Gedaan met heen en weer mailen, sms’en of bellen om een afspraak te maken. Calendly neemt het hele proces van jou over: afspraken inboeken, bevestigingsmails sturen, herinneringen sturen en afspraken wijzigen of annuleren. Zo bewaar jij zonder moeite het overzicht op je agenda.

Convertkit

e-mailmarketing

E-mailmarketing is goud waard voor jouw business. Maar opt-ins installeren, nieuwe volgers laten kennismaken met je bedrijf via een welcome sequence of ervoor zorgen dat de mails automatisch bij de juiste mensen terechtkomen, je ziet je er geen beginnen aan. Tot je met Convertkit begint te werken.

Factuursturen

Online facturatie

Facturen maken in Word of Excel is verleden tijd. Gedaan met dubbele factuurnummers, foute berekeningen en zelf betalingen opvolgen. Maak je facturen in Factuursturen, laat je klanten online betalen en wie te laat is, krijgt automatisch een herinnering. Factureren zonder stress kan echt.

Notion

All-in-one workspace

Notion is dé productiviteitstool voor jouw business. Informatie verzamelen, to-dolijstjes maken, projecten managen, samenwerken in team, je geniale ingevingen bijhouden, content plannen… Het kan allemaal in Notion.

Plug&Pay

Betaalpagina’s

Verkoop je product of dienst online via een Plug & Pay betaalpagina. De tool verzamelt de gegevens van de koper en stuurt die door naar een online betaalsysteem zoals Mollie. Na de betaling maakt Plug & Pay de factuur en stuurt die naar jou en je klant. Leun achterover en zie het geld binnenstromen.

Squarespace

Maak zelf je website

Wil je zelf je website in elkaar boksen, maar mis je de technische en/of grafische skills? Dan is Squarespace jouw tool bij uitstek. In no time maak je zelf je eigen website met een design om u tegen te zeggen.

Zapier

Automatisatie

De juiste tools gebruiken is één ding. Maar die tools laten communiceren en samenwerken? Da’s pas next level! Met Zapier kunnen tools gegevens aan elkaar doorgeven en kan een gebeurtenis in de ene tool een actie in een andere tool triggeren. Dan loopt je business pas echt op wieltjes!

Tools brainstorm

De juiste tools gebruiken is één ding. Maar die tools laten communiceren en samenwerken? Da’s pas next level! Met Zapier kunnen tools gegevens aan elkaar doorgeven en kan een gebeurtenis in de ene tool een actie in een andere tool triggeren. Dan loopt je business pas echt op wieltjes!

Nele Ostyn - De Cursist - Unclouded Testomonial

Ik heb een droomscenario in mijn hoofd voor mijn onderneming: tijd om enkel nog te doen wat ik graag doe, en alle andere zaken uittesteden of automatiseren. Miet is op de weg naar dat droomscenario al van cruciaal belang geweest. Ze ontwarde het Zapier-kluwen en zorgde ervoor dat de radartjes en wieltjes van mijn webshop vlot (en vooral: onafhankelijk) blijven draaien.
Bovendien is ze vlot, efficiënt en altijd to-the-point in haar communicatie. Ik volg de ontwikkelingen in haar business dan ook op de voet, niet enkel om te zien wat ze nu weer voor nuttigs uit haar mouw schud, maar ook voor inspiratie.

– Nele Ostyn, De Cursist

Wie heb ik aan de lijn?

Hallo, hallo!

Ik ben Miet

Technische shizzle, 100% helder

Da’s waar ik elke dag voor ga met mijn klanten. Zodat de technische kant van het verhaal hen niet tegenhoudt om hun online business te laten groeien.

Ik zie zoveel ondernemers rondom mij strugglen in hun business omdat ze de juiste tools nog niet ontdekt hebben. Of omdat ze niet weten hoe ze ermee aan de slag moeten.

De overwhelm bij de solo-onderneemster die het overzicht kwijt is over alle ballen die ze in de lucht probeert te houden.

Frustratie bij de zoveelste mail die je moet sturen om een simpele Zoom-call in te plannen.

De twijfels bij de startende onderneemster over de veelheid aan dingen die ze in orde moet brengen om haar webinar te kunnen geven.

Het is allemaal je tijd niet waard. Ik vind dat jouw tijd goud waard is. Tijd die je bespaart door te investeren in de juiste tools voor jouw business.

Soms maakt één tool al het verschil.

Met Unclouded wil ik jou empoweren om met jouw tools aan de slag te gaan. Ik geef je de handvatten om het zelf te doen of zet je op weg door alles voor je klaar te zetten. Want ik ben ervan overtuigd dat je sterker staat in je business als je zelf die technische shizzle 100% helder krijgt. Ook al besteed je het uit.

Karen Bookdesign

“Top! Super helder, al mijn vragen en problemen werden opgelost. Super handig dat ik nadien de opname mocht ontvangen om dan stap voor stap alles te implementeren.”

– Karen De Fraeye, Bookdesign

FAQ the system!

Heb je nog vragen voor je anderhalf uur in mijn brein gaat peuteren?
Snuister door deze FAQ’s, hier vind je ongetwijfeld het antwoord.

❓ Wanneer vinden de calls plaats?

De tools vinden plaats op donderdagnamiddag. Je plant zelf je call in en de boeking is finaal na betaling. Je kan tot 2 maanden ver de beschikbaarheden in mijn agenda checken. Er zijn altijd wel wat plekjes vrij voor de komende weken.

❓ Ik heb een call geboekt, maar er komt onverwacht iets tussen. Wat nu?

Je kan je Rent My Brain-call tot 24u op voorhand nog wijzigen via de online agenda.

❓ Mag er nog iemand meekijken of -luisteren tijdens de call?

Je mag zeker een collega uitnodigen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we er een groepsgesprek van maken. Hoe meer mensen, hoe minder focus en hoe minder je aan het gesprek zal hebben.

Het onautomatiseerbare geautomatiseerd?

Automate Your KMO-portefeuille

Bied jij de KMO-portefeuille aan aan je klanten en ben je al die administratie grondig beu?
Of overweeg je dit te gaan doen, maar kijk je op tegen die onoverkomelijke berg administratieve shizzle? Dan is dit iets voor jou!

Pin It on Pinterest