fbpx

Tech Shizzle Day

Blijf jij die ene taak maar uitstellen omdat je opziet tegen het sukkelen met de technische shizzle?

Blijf je ter plaatse trappelen omdat je niet weet hoe je jouw online business up and running krijgt?

Dan is de 🔥Tech Shizzle Day🔥 precies wat je nodig hebt.

Je plant een date met je tools en je krijgt er mijn hulp bovenop.

Tech Shizzle Day - Miet Bamps -- Unclouded

Herkenbaar much?

 • Je wéét dat het vlotter kan. Dat Calendly veel gemakkelijker is dan 7 keer mailen om een afspraak vast te leggen. Maar ja, dat in orde maken staat ergens tussen de 12586 andere taken op je to-dolijstje.
 • Je wil een betalende webinar geven. Je was goed gestart met het klaarzetten van je betaalpagina, maar dan liep je ergens op vast en nu kan je niet meer verder. Dan maar geen webinar, zeker?
 • E-mailmarketing lijkt je wel interessant. Je hebt een account in Convertkit, maar nu blijft het stil. Je blijft het opzetten van die funnel maar uitstellen.
 • Je wil betalende coaching calls aanbieden, maar wil niet de dag voor de call je klant nog moeten opjagen om alsjeblieft toch eerst te betalen. Is er geen manier om ze direct te laten betalen bij de reservatie?
 • Je wil al je kennis en ervaring delen in een eigen online programma, maar daar komt zoveel bij kijken😱! Die online leeromgeving opzetten, video en audio maken en uploaden, een werkboek maken, … Hoe pak je dat allemaal aan?
 • En dan moet je dat programma nog gaan verkopen ook! Da’s een fulltime job op zijn eigen: salespage maken, een pagina waar je kan inschrijven, en direct online betalen, facturen maken en versturen, deelnemers na betaling inschrijven in je leeromgeving,… Dat moet automatisch kunnen, maar hoe?
 • Je hebt een knaller van een freebie, echt eentje om mee uit te pakken en klanten aan te trekken. Die wil je promoten met ads op social media, een zotte landingspagina, en natuurlijk een e-mailsequence om iedereen die de freebie downloadde naar je betalend aanbod te leiden. Het idee is er, mocht je nu gewoon eens een hele dag hebben om dat allemaal ongestoord uit te werken.
 • Je wilt je hele business in Notion steken, maar hoe begin je daar in godsnaam aan? Hoe krijg je daar de structuur in die jij nodig hebt
Kristien Lindemans - OHNE Ternat - Unclouded review

“Ik ben nog altijd blij dat ik de dag gevolgd heb. Er is simpelweg iets in gang gezet waardoor ik nu meer denk in functie van “hoe kan dat automatischer?”. Miet heeft een unieke werkstijl die ik echt waardeer en nog niet zo vaak ben tegengekomen.”

– Kristien Lindemans, OHNE Ternat

Laten we ’t samen aanpakken!

Op 2 december 2022 trekken we met 10 onderneemsters naar Leuven, waar we op een unieke locatie aan onze tools werken. Nu ja, jij werkt aan jouw tools, ik ben er de hele dag om jou te helpen.

 • ⚡ Gedaan met uitstellen. Accountability x 10!
 • ⚡ ’Zien werken doet werken’, zeker als je andere inspirerende madammen bezig ziet.
 • ⚡ Pick my brain! Ik denk met je mee over een efficiënte flow, reik je oplossingen aan en antwoord op al je vragen.
 • ⚡ Loop je ergens op vast, dan kan ik je instant helpen. Geen gedoe met berichtjes en wachten op een antwoord.
 • ⚡ Tussen het harde werk door kan je netwerken met andere onderneemsters die op dezelfde golflengte zitten.
 • ⚡ Je gaat naar huis met het trotse gevoel dat je iets verwezenlijkt hebt dat je al zo lang voor je uit aan het schuiven was. Tijd voor de volgende stappen!

Pssst, er zijn maar 10 plaatsjes. Het leven is aan de rappen!

Tech Shizzle Day - KRUUL - Unclouded - 2 december

It’s all about you!

 • ✔️ Wil je je hele e-mailmarketingtool in orde brengen met een freebie-form op je website, een welcome sequence, de juiste tags, segmenten en allerlei broadcasts die klaarstaan?
 • ✔️ Wil je binnenkort een betalende webinar geven en wil je alle tools die daarvoor nodig zijn helemaal hebben klaarstaan, zodat jij meteen de verkoop kan starten en je webinar kan geven?
 • ✔️ Wil je onder begeleiding bouwen aan je Notion-workspace?
 • ✔️ Wil je je Calendly-account eindelijk voor jou laten werken en stoppen met eindeloos over en weer mailen om een afspraak vast te leggen? En dan meteen zorgen dat die coaching calls ook betaald worden?
 • ✔️ Wil je echt werk maken van alle technische shizzle rond dat online programma dat jij wilt lanceren?

Pssst, er zijn maar 10 plaatsjes. Het leven is aan de rappen!

Unclouded Rent My Brain

Jouw investering

Met KMOP

€ 347,9

Zonder KMOP

€ 497

Pssst, er zijn maar 10 plaatsjes. Het leven is aan de rappen!

Jij kiest waar je aan wil werken tijdens de Tech Shizzle Day.

Ik help en begeleid je in jouw individuele proces. Geen one size fits all workshops of cursussen. Mijn brein, on demand.

“What gets planned, gets done”.

Plan dus die dag in om aan je tools te werken. Maak deel uit van het selecte groepje onderneemsters die op 2 december in 1 dag tijd hun technische shizzle 100% helder krijgen. Want alles is leuker samen, toch!

Pssst, er zijn maar 10 plaatsjes. Het leven is aan de rappen!

Start to Notion

Wat krijg je op deze dag?

 • ✔️ Gezellige, inspirerende dag met 9 andere onderneemsters
 • ✔️ Co-working op een unieke plek op vrijdag 2 december
 • ✔️ Lekkere lunch en tussendoortjes
 • ✔️ Sloten koffie en thee (you might need it 😅)
 • ✔️ Goodiebag, zodat je thuis met dezelfde vibes verder met je tools aan de slag kan gaan

Pssst, er zijn maar 10 plaatsjes. Het leven is aan de rappen!

Karen Bookdesign

“Miet is écht een krak om alles rustig en alles héél helder uit te leggen.”

– Karen De Fraeye, Bookdesign

Twee voor de prijs van één

Tijdens de Tech Shizzle Day heb je niet één maar twee breinen, niet twee maar vier helpende handen ter beschikking want ook Mart Hertecant, Tech V.A. bij Hey Mart én mijn eigen rechterhand achter de schermen van Unclouded komt gezellig mee denken, helpen, assisteren, …

We staan dus met z’n tweeën de hele dag voor jou klaar.

 

Testimonial - Hey Mart - Unclouded

Gaan we samen aan de slag?

Met KMOP

€ 347,9

Zonder KMOP

€ 497

Pssst, er zijn maar 10 plaatsjes. Het leven is aan de rappen!

Soms maakt één tool, of één dag al het verschil.

In het Trust Your Tools traject van vorig najaar zag ik welke bergen de deelneemsters verzetten op één dag. Een hele website opzetten in leadpages, Convertkit volledig op punt stellen met de juiste tags en daarbovenop nog een hele welcome sequence.

Plug & Pay, Mollie, Convertkit en je leeromgeving allemaal aan elkaar koppelen. Ik zag het gebeuren. En ik wil het ook met jou delen.

Schrijf je nu in voor de Tech Shizzle Day op 2 december. Ik kijk ernaar uit om jou te ondersteunen met jouw tools!

Ik ben Miet

Technische shizzle, 100% helder.

Da’s waar ik elke dag voor ga voor mijn klanten.

Ik zie zoveel solo-ondernemers rondom mij strugglen in hun business omdat ze de juiste tools nog niet ontdekt hebben of omdat ze niet weten hoe ze er het meeste uit kunnen halen.

Solo-ondernemers die willen groeien met hun online business help ik met hun technische shizzle. Ik laat hen mogelijkheden zien waar ze zelf nog niet aan dachten.

Soms maakt één enkele tool al het verschil.

Je hoeft ‘t niet allemaal alleen uit te zoeken. Laat mij je helpen, krijg vertrouwen in de technische kant van je zaak en hou meer tijd over voor de dingen die jij het liefste doet. Zo wordt ondernemen weer fun!

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of deze livedag echt is wat ik zoek?

Laat me via WhatsApp (+32 456 55 62 58, geen sms) of mail miet@unclouded.be weten wat jij zou willen doen op deze livedag en ik bekijk samen met jou of deze livedag geschikt is voor hetgeen jij wil doen.

Hoe kan ik betalen voor deze livedag?

Je kan betalen met Bancontact, KBC, Belfius, iDeal en Credit Card.

Kan ik betalen in termijnen?

Nee, omdat deze livedag op één moment wordt georganiseerd, wordt de betaling ook in één keer geïnd.

Kan ik een factuur krijgen?

Uiteraard! Vul de juiste facturatiegegevens in bij het uitchecken en de factuur komt automatisch in je mailbox terecht.

Is de prijs van de tools inbegrepen in de livedag?

Nee, de tools zijn niet inbegrepen in de livedag. Het is ook moeilijk op voorhand in te schatten welk budget je hiervoor moet voorzien. Dat hangt af van tool tot tool, het plan dat je kiest per tool en of je kiest voor maandelijkse of jaarlijkse betalingen. De meeste tools kosten tussen de 10 en de 25 euro per maand, al zijn er ook uitschieters van € 5 tot zelfs € 50 of € 100 per maand. Ik kan je wel helpen om hierin de juiste keuzes te maken, maar jij beslist nog steeds of je ze ook effectief gaat gebruiken. Heb je hier meer vragen over? Lees dan zeker deze blogpost eens na of stuur me een mailtje op miet@unclouded.be.

Verdien jij geld aan de tools die ik ga gebruiken?

Voor een aantal tools krijg ik een affiliate-commissie als je je aanmeldt via mijn persoonlijke link. Dat betekent dat ik een percentage krijg van het bedrag dat jij aan de tool betaalt zonder dat jij daarvoor meer hoeft te betalen. Ik gebruik dit soort links enkel voor tools waar ik 100% achter sta en ook enkel voor tools die ik zelf gebruik.

Hoe bereik ik de locatie?

Dit is het adres van KRUUL: Erasme Ruelensvest 21c, 3001 Leuven.

Als je met de trein komt, moet je rekenen op een klein half uur stappen of een tiental minuten fietsen tot KRUUL, je kan ook de bus nemen, die doet er tussen de 9 en 15 minuten over. Bekijk de route via deze link.

Je auto kan je in de buurt parkeren op parking Bodart, je mag er 10u gratis blijven staan, vergeet je blauwe schijf niet te leggen. Vanaf parking Bodart is het 12 minuutjes wandelen. De parking OHL bevindt zich op 5 minuten wandelafstand.

Hoe bereid ik me voor op de livedag?

Ik stuur jou een voorbereidingsfiche waardoor je meteen gaat stilstaan bij jouw aller-heetste hangijzers. Welke taak schuif jij al lang voor je uit? Tegen welke technische issues loop je aan. Wat wil jij binnenkort lanceren, verkopen, automatiseren, … in jouw business. Aan de hand van deze fiche kan je noteren hoe jouw ideale geautomatiseerde bedrijf er voor jou zou uitzien, en zo weet je meteen waarmee je kan beginnen.

Wat moet ik zelf meebrengen?

Je laptop uiteraard. Zorg verder ook dat je de wachtwoorden bij de hand hebt van de tools die je nu al gebruikt. Voor sommige tools heb je meteen een bankkaart of creditcard nodig wanneer je een abonnement aanschaft. Breng deze dus ook zeker mee, en eventueel ook je kaartlezer van de bank.

Wat is het resultaat na deze dag?

Een dag is lang en tegelijk ook heel kort. Je krijgt heel veel gedaan als je de juiste dingen doet. Daarom focussen we ons volledig op de technische kant van de zaak en niet op de inhoudelijke. Zo zullen we er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat je een salespage hebt, met daaraan gekoppeld een inschrijfknop, maar zal je achteraf de inhoud van de salespage nog moeten invullen.

Of je webinar staat helemaal klaar, en alle bijbehorende e-mails zijn ingesteld, maar je moet achteraf de inhoud van de mails nog toevoegen. Wat die technische kant betreft, kan ik je verzekeren dat je enorme stappen gaat zetten. De hele technische set-up van jouw webinar, online programma, facturatie, … zal klaarstaan en jij weet perfect welke zaken je nadien inhoudelijk nog moet aanvullen.

Hoe weet ik of je mij kan helpen met een heel specifieke tool?

Only one way to find out: just ask! Als je twijfelt of ik jou zal kunnen verder helpen bij een heel specifieke tool die jij nodig hebt in jouw business, stuur me dan even een WhatsApp-berichtje (+32 456 55 62 58) en leg uit welke tool je wilt gaan gebruiken en waarvoor. Dan kijk ik met veel plezier of ik je kan helpen. Als het niet zo is, zal ik het ook eerlijk zeggen.

Zie ik jou op 2 december?

Maak je keuze: inschrijven met KMOP, of zonder, en schrijf snel in via de knoppen hier onder, de plaatsjes zijn beperkt. Vol = vol.

Met KMOP

€ 347,9

Zonder KMOP

€ 497

Liever samenwerken met mij? Bekijk het aanbod!

Pin It on Pinterest