fbpx

Episode #13 – Het Unclouded Dream Team a.k.a. mijn favoriete tools

Dit hoorde je in deze episode:

I hate to break it to you… maar er bestaat niet één tool die alles kan.

Is het dan geen gedoe met al die verschillende tools?Nee, niet als je voor elke taak de beste tool kiest, en je die verschillende tools als een goed geoliede machine kan laten samenwerken.

In deze aflevering deel ik mijn favorietjes. De 21 tools waar ik het liefst mee werk, die ik vanbinnen en vanbuiten ken, en die “Unclouded approved” zijn.

Het overzicht van alle tools en mijn Notion template om een overzicht bij te houden van al je lopende abonnementen vind je hier en kan je makkelijk dupliceren naar jouw eigen Notion workspace.

Als je hulp wil bij het kiezen van de juiste tools voor jouw bedrijf, luister dan ook eens naar episode 3 waarin ik een heleboel tips geef hierover.

Je kent nu mijn favoriete tools. Ik ben heel benieuwd naar de jouwe! Laat het me gerust weten, misschien ontdek ik zo nog wel een nieuwe tool 😉

 

Luister je graag naar deze podcast?

Abonneer je dan, laat een review achter, deel ’em op de socials en tag mij, zodat anderen de weg naar deze podcast makkelijker kunnen vinden.

Je vindt de Unclouded Podcast ook op Checkpod, het platform om nieuwe podcasts te ontdekken.

 

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This