fbpx

Episode #14 – Hoe ik niet knettergek word van mijn smartphone

 

Dit hoorde je in deze episode:

Smartphones zijn gemaakt om ons verslaafd te houden en ook ik merk dat maar al te goed. Net daarom vind ik het belangrijk om een aantal afspraken met mezelf te maken om slim om te gaan met mijn telefoon.

Ik vertel je in deze aflevering:

  • hoe mijn smartphone al jaren op ‘niet storen’ staat en ik toch bereikbaar ben voor mijn naasten
  • hoe ik 1 keer bijna in de problemen kwam met mijn ‘niet storen’-beleid
  • waarom ik voice mail berichten vakkundig negeer
  • hoe we onszelf wijsmaken dat we altijd bereikbaar moeten zijn
  • waarom ik bovenop de ‘niet storen’ instelling ook nog heel veel notificaties gewoon uitschakel
  • hoe ik mijn schermtijd beperk op social media
  • hoe ik mijn telefoon minder aantrekkelijk maak met de app Minimalist Phone (enkel voor android)

Wat voor mij werkt, werkt niet per sé voor jou. Dus ga vooral ook kijken naar wat jij nodig hebt en wat werkt voor jou. Probeer dingen uit en experimenteer! En laat me zeker ook weten wat jij doet om niet gek te worden van je smartphone. 

 

Luister je graag naar deze podcast?

Abonneer je dan, laat een review achter, deel ’em op de socials en tag mij, zodat anderen de weg naar deze podcast makkelijker kunnen vinden.

Je vindt de Unclouded Podcast ook op Checkpod, het platform om nieuwe podcasts te ontdekken.

 

 

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This