fbpx

Episode #15 – Welke digitale producten kan je verkopen

 

 

Dit hoorde je in deze episode:

Als we spreken over digitale producten, zijn een e-book of een online cursus vaak het eerste waar je aan denkt. Maar er is meer dan dat. 

Ik geef je in deze episode nog 6 andere voorbeelden van digitale producten. Of je ze als gratis weggever gebruikt, of als betalend product, dat is helemaal up to you. Laat je vooral inspireren door alle mogelijkheden.

Voor het geval je jouw digitale product gaat verkopen, geef ik ook nog enkele tips om dat voor je klant en jezelf zo makkelijk mogelijk te maken met een geautomatiseerde checkout pagina. De tool die ik hiervoor gebruik is Plug & Pay

Wil je nog meer weten over automatiseren en wat dat zou kunnen betekenen voor jouw onderneming? Schrijf je dan in voor mijn gratis masterclass “Automatiseren als belangrijkste omzetbooster en ultieme time saver” op 26 april. 

 

Luister je graag naar deze podcast?

Abonneer je dan, laat een review achter, deel ’em op de socials en tag mij, zodat anderen de weg naar deze podcast makkelijker kunnen vinden.

Je vindt de Unclouded Podcast ook op Checkpod, het platform om nieuwe podcasts te ontdekken.

 

 

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This