fbpx

Episode #22 – Nerden over Notion met Ellen Vandevyvere

Dit hoorde je in deze episode:

Ik praat met Ellen Vandevyvere over haar liefde voor Notion.

Ellen is de founder van The Time Hub. Met haar bedrijf wil ze individuen en ondernemingen helpen hun beschikbare tijd zo efficiënt en effectief mogelijk te besteden. Dit doet ze samen met haar team door middel van online trajecten, coaching en consulting.

Maar Ellen is ook Notion Expert, mede-oprichter van Notion in het Nederlands en één van de organisatoren van de jaarlijkse Notion Summit.

In deze episode vertelt Ellen hoe Notion in haar leven kwam, wat zij ermee doet in haar bedrijf én in haar leven en wat zij vindt van de nieuwste features in Notion. Ze heeft ook een paar waardevolle tips voor Notion-gebruikers.

We hadden het ook over:

Wil je graag meer weten over de masterclass “Notion op Automatische Piloot” of wil je je inschrijven? Klik dan hier!

Luister je graag naar deze podcast?

Abonneer je dan, laat een review achter, deel ’em op de socials en tag mij, zodat anderen de weg naar deze podcast makkelijker kunnen vinden.

Je vindt de Unclouded Podcast ook op Checkpod, het platform om nieuwe podcasts te ontdekken.

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This