fbpx

Episode #4 – Vrouwelijke ondernemers en hun technische shizzle

Dit hoorde je in deze episode:

Zijn vrouwen echt slechter met techniek en IT dan mannen?

Ik geloof het eerlijk gezegd niet, maar toch is het soms nogal wat met vrouwen en hun technische shizzle.

Ik werk dagelijks met vrouwelijke ondernemers en ik stel frequent vast dat ze zich dom voelen als het gaat over hun technische shizzle. Dat ze er bang van zijn en het uit de weg gaan. Ze besteden het uit aan anderen – vaak mannen – om er zelf niets meer te maken te hoeven hebben.

Met alle gevolgen vandien 😱

In deze aflevering:

  • geef ik je mijn compleet onwetenschappelijke verklaring voor de oorzaak daarvan
  • krijg je 3 voorbeelden uit de praktijk waarbij het fout liep bij het uitbesteden
  • vertel ik je hoe het anders kan en hoe je wel op een goede manier kan uitbesteden
  • en steek ik je een hart onder de riem, want er is geen enkele reden om bang te zijn of je dom te voelen, you can do it 💪

 

Laat me weten welke eerste stap jij na het beluisteren van deze aflevering gaat zetten om de technische shizzle in je eigen business zelf meer in handen te nemen. Stuur me gerust een berichtje via mail of op de socials.

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This