fbpx

Episode #9 – Automatiseren als belangrijkste omzetbooster en ultieme time saver

Dit hoorde je in deze episode:

 

Als we praten over automatiseren dan zie ik ondernemers vaak wat schrikken. Het lijkt iets groots en onoverkomelijk terwijl het dat helemaal niet hoeft te zijn.

Bij ondernemen komt veel meer kijken dan enkel je core business. Er zijn ook taken zoals administratie, marketing, … Taken die extra zijn, en vaak niet datgene waar je warm van wordt of wat in jouw zone of genius zit. Het zijn vaak vervelende, tijdrovende, saaie taken.

Als je het gevoel hebt dat je te veel tijd steekt in dat soort van taken, dan is het tijd om in te grijpen.

De eerste reflex is dan uitbesteden. En dat is zeker een optie. Maar het is niet de eerste stap. Het eerste wat je best doet is kritisch naar je volledige takenpakket kijken. En dan schrappen, automatiseren en uitbesteden. In die volgorde.

In deze podcast episode geef ik je tips, tricks, en tools om daarmee aan de slag te gaan zodat je én je omzet boost én tijd wint.

 

Dit zijn de tools die ik vermeld in de podcast:

 

 

Luister je graag naar deze podcast?

Abonneer je dan, laat een review achter, deel ’em op de socials en tag mij, zodat anderen de weg naar deze podcast makkelijker kunnen vinden.

Je vindt de Unclouded Podcast ook Checkpod, het platform om nieuwe podcasts te ontdekken.

 

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This