fbpx

Snel en eenvoudig zelf je eigen website maken.

Je website is de hoeksteen van jouw online marketing, dat zegt tenminste mijn marketing-goeroe en grote voorbeeld Anouck van Ampersand Copy, en wie ben ik om dat dan tegen te spreken. Ze geeft zelfs een online workshop over hoe je van je website jouw ster-verkoper maakt. Aanradertje!

En een website maken is gelukkig piece of cake geworden en bovendien ook nog heel erg leuk. De tijd waarin je website stukken van mensen kostte of heel veel tijd en heel veel technische kennis, en er dan ondanks al jouw inspanningen nog maar zo-zo uitzag, is voltooid verleden tijd.

A piece of cake, dus?

Tegenwoordig maak je je website heel makkelijk zelf. Met online website-builder-software is het een fluitje van een cent. Je hebt geen technische kennis of grafische ervaring nodig. Je kiest een design past die aan aan de kleuren en lettertypes van jouw huisstijl, vult dit met jouw eigen teksten en foto’s en klaar is kees.

Je online business

Wil je meer doen dan enkel adviseren? Dan maak je je website dynamisch met:

  • Een webshop-platform

  • Een online-afspraken-systeem

  • Een portfolio

  • Een community

  • Een online leeromgeving

  • Een blog of vlog

Ook mobiel

Online website-builder-software zorgt er automatisch voor dat je website er ook op smartphones en tablets stunning uit blijft zien door je website responsive te maken. Dit wil zeggen dat jij niets hoeft te doen, maar dat de software de layout van je website aanpast aan alle mogelijke formaten van schermen. Weer een zorg minder.

Betaalbaar

Voor de prijs moet je het niet laten, zoals zoveel online systemen werken de meeste website builders met abonnementen. Voor minder dan 20 € per maand heb je een responsive website met je eigen domeinnaam.

Welk systeem kiezen?

De drie meest gebruikte en meest bekende systemen zijn:

  • Squarespace, met de mooiste designs (kijk maar naar deze website 😉).

  • Wix, de gebruiksvriendelijkste.

  • Weebly, de goedkoopste.

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This