fbpx

Al jouw technische shizzle in orde zonder een vinger uit te steken

Je dénkt dat je goed bezig bent, want je sprong mee op de online-trein. Met een online reservatiesysteem, e-mailmarketing en zelfs een online aanbod.

Tuurlijk ben jij al goed bezig. Maar wedden dat het nog beter kan?

De juiste tools en systemen kunnen jou nog zoveel meer uren tijd besparen. En time = money, nog altijd. En van een vlotte workflow word niet alleen jij gelukkig, ook je klanten voelen zich beter en sneller geholpen. Win, f*ing win!

Maak het jezelf en je klanten gemakkelijk met de tools die jouw business op rolletjes doen lopen. En het beste van dit alles? Je hoeft het niet zelf uit te zoeken. Je krijgt een schoon pakketje tools, klaargezet en ready to go, afgeleverd door Team Unclouded.

Unclouded Rent My Brain

Herkenbaar much?

 • Je hebt een idee voor een online cursus, maar **** je ziet je er geen beginnen aan. Daar komt zoveel bij kijken en daar heb jij AB-SO-LUUT geen tijd voor (en zin in 😑).
 • Al die (potentiële) klanten die je mailen, bellen en whatsappen voor een afspraak. Je krijgt er een punthoofd van!
 • Een betalend webinar organiseren lijkt je de max, maar dat allemaal opzetten, daar krijg je de kriebels van!
 • Je wil efficiënter werken, maar je rent gillend weg bij alles wat met technische shizzle te maken heeft.
 • Je cursussen en e-books online verkopen is superhandig! Maar het opvolgen van die betalingen, bonussen, KMO-portefeuille,… 🤯 Zoveel administratie die je handmatig uitvoert, het zuipt tijd, energie en geld.
 • Je hebt Zapier ontdekt. Geniale tool. Maar zou het kunnen dat je die nog niet optimaal gebruikt? Of is het normaal dat je per nieuwe cursus 3 aparte zaps moet aanmaken? 🤔
 • Je wil betalende coaching calls aanbieden en je hebt een Calendly-pagina waar de klant zelf haar call kan inplannen. Maar kan de opvolging van de betalingen, daar kruipt nog zoveel tijd in!
 • Je krijgt elke week zeker 4 keer dezelfde vraag over je cursus. Is er geen manier om daarop te anticiperen, zodat je klanten altijd de juiste info hebben en jouw mailbox niet overstroomt?

Stel je voor…

 • Die klanten maken/verplaatsen/annuleren zelf hun afspraak in jouw online kalender, zonder heen-en-weer mailen.
 • Je klanten schrijven zich in voor je webinar, betalen meteen online, krijgen een factuur en de juiste mails met alle info op het juiste moment. Terwijl jij aan het brunchen bent met je business bestie.
 • Die online cursus is gelanceerd én de verkoop loopt als een trein! En jij hoefde alleen op GO te drukken!
 • Jouw Zapier werkt niet alleen zoals het hoort, jij hebt er geen werk meer aan wanneer je een nieuw product toevoegt.
 • De flow voor het betalende webinar bespaart je nog meer tijd en geld dan je eerst had verwacht.
 • Je onderneemt met veel meer gemoedsrust. Je kan erop vertrouwen dat de processen in je business draaien zoals het hoort, zonder dat jij alle kleine details in het oog hoeft te houden.
 • Het is verslavend, zo’n efficiënte business. En al helemaal als je ‘t zelf niet hoeft op te zetten. Chill!

Let’s make the dream come true

Met Done For You krijg je de tools en systemen voor jouw online business kant-en-klaar afgeleverd. Ik zet je verder op weg met videotutorials en een persoonlijke online roadmap.

 • Je krijgt alle tools aangereikt die jouw business kunnen boosten. Jij hebt maar te kiezen wat bij jou past.
 • Je hoeft niet zelf uit te zoeken hoe die tools (samen-)werken, Team Unclouded doet het allemaal voor jou.
 • Hierna loopt je zaak op rolletjes. Je maakt het jezelf én je klant gemakkelijk.
 • Je krijgt de nodige ondersteuning om eens alles klaarstaat zelf je tools te gebruiken.
Unclouded Rent My Brain
Nele Van Hoeymissen - Compagnonne- Unclouded Testomonial

Ik dacht dat mijn bedrijf al heel erg geautomatiseerd en gestructureerd was en dat er al heel veel processen goed verliepen. Totdat Miet met haar, en ik zeg dit met alle respect, meer tech nerdy brein kwam kijken naar mijn business…
Ze zag nog zoveel gaten in mijn bedrijf, gaten waarvan ik niet eens wist dat ze er waren.

Ze ziet zoveel meer dan de gemiddelde tech V.A., daar staat Miet mijlenver boven. Ze zorgt voor zo’n enorme tijdsbesparing, geldbesparing, alles loopt vlotter en efficiënter.

Ik vind Miet een hidden gem onder de ondernemershulp die je kan kopen op dit moment, ze is zoveel meer dan een tech V.A., omdat ze zodanig sterk is in wat ze doet, wat ze ziet en wat ze voor jou en je bedrijf kan betekenen. What’s not to love!

– Nele Van Hoeymissen – Compagnonne

Wat mag je verwachten?

Voel je de rillingen over je lijf lopen als je nog maar denkt aan het opzetten van een Calendly of aan Zap’s maken die je tools met elkaar laten samenwerken? Wil je gewoon dat alles in orde is, zonder dat jij ermee bezig hoeft te zijn? Dan is dit precies wat jij nodig hebt.

Jouw roadmap op maat

We starten jouw traject met een gratis individuele sessie waarin we samen in jouw business duiken. Wat doe jij allemaal, wat loopt goed, wat kan beter? Tijdens dit gesprek stippelen we samen jouw persoonlijke roadmap uit. Ik vertel je exact welke tools jij nodig hebt, met welk type abonnement en hoe we die tools implementeren in jouw business.

Team Unclouded to the rescue

Wij gaan voor jou aan de slag. Team Unclouded zet al jouw tools klaar in 1 hele dag of 2 halve dagen. Je krijgt daarvan een videoverslag, zodat je weet wat er precies gebeurd is en wat je zelf nog kan aanpassen.

3 maanden Whatsapp-support

Uiteraard ga je daarna zelf je tools gebruiken in je business, en dat kan nogal overweldigend zijn. Geen nood, je staat er niet alleen voor. Drie maanden lang Magic Miet on speed dial! Je mag me 24/7 een appje, spraakberichtje of Loom-filmpje sturen, ik antwoord binnen de 48u.

Leen Dierckx - Tuinen in Stijl - Unclouded Testomonial

Het creatieve luik van de creatie van mijn online werkboek ging me prima af en vond ik super leuk, maar de technische kant zoals betaalsystemen op punt zetten en automatische koppelingen maken, dat ging mijn petje te boven.

Miet zorgde ervoor dat alles klaar, gekoppeld en in orde stond zodat mijn online werkboek vlot en makkelijk te koop was.

Een meerwaarde is ook dat ik een videoverslag kreeg, waar ik later nog een aantal keren kon naar terugkijken als ik het even niet meer wist.

Ik kan Miet enorm aanbevelen als je ontzorgd wil worden van alle technische shizzle zodat je op je twee oren kan slapen.

– Leen Dierckx, Tuinen In Stijl

Praktische shizzle

Geen idee of dit iets voor jou is? Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en we zoeken het samen uit!

Automate Your Business
Done For You

 • Tijdens een gratis kennismakingscall duiken we samen in jouw business. We kijken naar waar jij momenteel tegen aanloopt en waar er mogelijkheden zijn om jouw business nog zorgelozer en efficiënter te runnen.
 • Ik stel een roadmap op maat op. Ik vertel je exact welke tools jij nodig hebt, met welk type abonnement en hoe we die tools gaan implementeren in jouw business.
 • Na de call ontvang je een gedetailleerd stappenplan van alles wat Team Unclouded in jouw business gaat doen, de kostprijs hiervan en het tijdsvenster (4 tot 8 weken) waarin wij voor jou aan de slag gaan.
 • Van alles wat we doen maken we een videoverslag zodat jij precies weet wat er allemaal is gebeurt en hoe jij hiermee aan de slag kan gaan.
 • Na de oplevering blijven we nog 1 maand bereikbaar voor jou via WhatsApp? Stel al je vragen ik antwoord binnen de 48 uur.

Dit is voor jou als je:

 • geen zin hebt om alles zelf te doen
 • gillend wegrent als je zelf aan de slag moet gaan met technische dingen
 • gewoon wilt dat alles in orde is en je je er zelf niets van moet aantrekken

Dit is niet voor jou als je:

 • structureel en op lange termijn technische ondersteuning nodig hebt
 • niet bereid bent om te investeren in jouw business

Is Done For You iets voor jou?

 • Wil jij efficiënter werken en daardoor meer tijd en geld winnen?
 • Wil jij het jezelf en je klanten gemakkelijk maken en ondernemen zonder stress over all things technical?
 • Heb je geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan met de tools voor je online business?
 • Je wil niet zelf uitzoeken welke tools jouw business naar een hoger niveau kunnen tillen?
 • Je wil gewoon iemand die alles voor je klaarzet, zodat jij er niet naar hoeft om te kijken.
 • Je bent bereid om (tijd en geld) te investeren in de juiste tools.
 • Eens alles opgezet is, kan jij zelf verder aan de slag. Je hebt geen nood aan technische ondersteuning op lange termijn.

Dan zijn jij en mijn Done For You-aanbod een match made in tool heaven!

Unclouded Rent My Brain
Karolien Olaerts - Karola’s Kitchen - Unclouded Testimonials

Miet hielp me met het opzetten van mijn allereerste webinar. Ook al speelt een groot deel van mijn job zich online af, toch ben ik echt een ramp met techniek en digitale dingen. Het was voor mij dan ook logisch om dit uit te besteden en haar naam had ik al een paar keer horen vallen, steeds met alleen maar lof.

Het is eigenlijk heel eenvoudig: zonder Miet was er geen webinar geweest. Zonder Miet was die (aanzienlijke) bron aan inkomsten er dus ook niet geweest. Ik had het opzetten van al die systemen nooit in mijn eentje klaar gekregen, die berg was me veel te groot om alleen te bewandelen. En of ik dus tevreden ben over deze samenwerking!!! Met drie uitroeptekens inderdaad. Want ook de opvolging en service die Miet bood, was fantastisch. Voor mij staat het al vast dat ik bij een volgend project met veel vertrouwen opnieuw een beroep doe op haar.

– Karolien Olaerts, Karola’s Kitchen

Ik ben Miet

Technische shizzle, 100% helder.

Da’s waar ik elke dag voor ga voor mijn klanten.

Ik zie zoveel solo-ondernemers rondom mij strugglen in hun business omdat ze de juiste tools nog niet ontdekt hebben of omdat ze niet weten hoe ze er het meeste uit kunnen halen.

Solo-ondernemers die willen groeien met hun online business help ik met hun technische shizzle. Ik laat hen mogelijkheden zien waar ze zelf nog niet aan dachten.

Soms maakt één enkele tool al het verschil.

Je hoeft ‘t niet allemaal alleen uit te zoeken. Laat mij je helpen, krijg vertrouwen in de technische kant van je zaak en hou meer tijd over voor de dingen die jij het liefste doet. Zo wordt ondernemen weer fun!

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet goed of dit iets voor mij is?

Boek een kennismakingscall, dan bespreken we het samen. Of stuur me een WhatsApp-berichtje. Samen komen we er sowieso wel uit: +32 456 55 62 58

Boek je gratis kennismakingscall »

Is de prijs van de tools inbegrepen?

Nee, de tools zijn niet inbegrepen. Ik kan moeilijk op voorhand inschatten welk budget je hiervoor moet voorzien. Dat hangt af van tool tot tool, het plan dat je kiest per tool en of je kiest voor maandelijkse of jaarlijkse betalingen. De meeste tools kosten tussen de 10 en de 25 euro per maand, al zijn er ook uitschieters van 5 tot zelfs 50 of 100 euro per maand. Ik stel je de beste tools voor jou business voor, maar jij beslist nog steeds of je ze ook effectief gaat gebruiken. Heb je hier meer vragen over? Stuur me gerust een WhatsApp-berichtje op +32 456 55 62 58

Verdien jij geld aan de tools die ik ga gebruiken?

Voor een aantal tools krijg ik een affiliate-commissie als je je aanmeldt via mijn persoonlijke link. Ik gebruik dit soort links enkel voor tools waar ik 100% achter sta en ook enkel voor tools die ik zelf gebruik.

Hoeveel WhatsApp-berichtjes mag ik je sturen?

Er staat geen limiet op. Ik antwoord binnen 48 uur. Ik probeer dit wat te clusteren. Daardoor zal je soms een antwoord krijgen op meerdere van je vragen tegelijk.

Hoe zit het met WhatsApp-support in in het weekend, op feestdagen, tijdens vakantieperiode, ...?

In het weekend en op feestdagen antwoord ik niet. Berichtjes die op vrijdag of in het weekend gestuurd worden zullen op maandag of dinsdag beantwoord worden.

In juli neem ik een hele maand vakantie en met kerst twee weken. Gedurende die periode staat je WhatsApp-support even op pauze. Je kan nog wel berichtjes sturen, maar ik antwoord pas na mijn verlof. 

Als ik tussendoor dagjes vrij neem, dan communiceer ik dat ruim op tijd en behandelen we deze dagen zoals een feestdag.

Moet ik echt altijd 48u wachten voor ik een antwoord krijg?

Nee, zeker niet, meestal ga je je antwoord vroeger krijgen. Maar ik zit niet de hele dag met mijn neus in WhatsApp, sommige vragen vergen wat tijd om te beantwoorden en ik probeer het antwoorden ook wat te clusteren. Vandaar dat ik je beloof om zeker binnen de 48u te antwoorden, maar meestal dus sneller!

“Miet lost niet alleen je technische problemen op, ze denkt mee na en geeft advies om je processen nog vlotter te laten verlopen.”

– Mart hertecant, hey mart

Pin It on Pinterest