fbpx

Episode #11 – Waarom tools kosten wat ze kosten en waarom die kostprijs een no-brainer is

Dit hoorde je in deze episode:

 

Voor een online ondernemer zijn tools hun beste werknemer of meest waardevolle gereedschap. Daar heb je toch wat voor over?

Tools kosten geld. Punt. Dat is nu eenmaal zo. Maar pas op!

Deze podcast is geen pleidooi om zoveel mogelijk geld naar tools te smijten, wel een oproep om niet zozeer te kijken naar wat een tool kost, maar in de eerste plaats naar wat het je opbrengt.

In deze aflevering geef ik je een paar concrete voorbeelden en 5 concrete tips om de afweging te maken tussen het geld dat je investeert in een tool en de tijd die je er zou insteken als je dat niet doet, én om nooit meer te betalen dan nodig.

 

Dit zijn de tools die ik vermeld in de podcast:

De juiste tools gebruiken in je bedrijf, daar had ik het ook al over in episode 9. Beluister die zeker ook als je dat nog niet deed.

 

Luister je graag naar deze podcast?

Abonneer je dan, laat een review achter, deel ’em op de socials en tag mij, zodat anderen de weg naar deze podcast makkelijker kunnen vinden.

Je vindt de Unclouded Podcast ook op Checkpod, het platform om nieuwe podcasts te ontdekken.

 

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This