fbpx

Sofie tilde haar tech V.A.-business een niveau hoger dankzij Tech Queens

Sofie was in oktober 2021 al gestart met Support Van Sofie. De basis had ze meegekregen in een eerdere opleiding, maar daar was geen verdere ondersteuning bij. Toen ze aan de slag ging voor haar eerste klanten, stootte ze op praktische vragen waar ze zelf op vastliep. Dankzij Tech Queens kreeg ze een antwoord op haar vragen en leerde ze bij door achter de schermen te kunnen kijken bij een ervaren tech V.A..

 Dag Sofie, hoe ben je bij Miet en het Tech Queens traject terechtgekomen?

Sofie Vriesacker - Support van Sofie
“Tech Queens bestond nog niet toen ik startte met mijn zaak. Ik volgde toen een andere opleiding waar ik al veel leerde, maar toch ben ik ook zonder twijfelen in Tech Queens gestapt in de hoop er kleine dingen uit te halen die mijn werk naar een hoger niveau konden tillen.”

Tijdens de wekelijkse sessies kon Sofie haar vragen stellen en ging ze dieper in op de materie die ze eerder al had geleerd. Daarnaast vond ze het fijn om online en offline te connecteren met collega’s: “het was echt een leuke groep. In de Slack-community konden we onze vragen stellen en hadden we meteen mensen rond je die met je meedachten.”

“Elke kleine vraag heb ik aan Miet gesteld, en ik kreeg de antwoorden waarmee ik verder kon.”

Tech Queens draait niet enkel om de tools, maar ook hoe je als Tech V.A. gaat ondernemen.

Waar Sofie ook nieuwsgierig naar was, en waar ze veel uit leerde, was zien hoe een ander werkt. “Miet heeft een voorbeeld van haar eigen klantenportaal gedeeld. Niet alleen puur praktisch, maar ook hoe ze erin staat en hoe ze communiceert. Bij mij was het altijd heel vrijblijvend en ik heb nu echt geleerd om meer met zelfvertrouwen het voortouw te nemen. Het heeft de manier waarop ik met klanten werk veranderd. Door achter de schermen te kunnen kijken bij iemand die al even bezig is, kreeg ik bevestiging en kon ik mijn eigen systemen finetunen.”

 

Start to Tech V.A. – niet enkele interessant voor starters

Hoewel Sofie al even bezig is, leerde ze ook bij uit de Start To Tech V.A.-sessies: “Naast het puur technische over de tools, kregen we ook ondersteuning bij het ondernemerschap, specifiek gericht op tech V.A.’s. Miet heeft de Start To Tech VA-sessies toegevoegd omdat de vraag kwam van enkele starters in de groep. Er waren dan sessies over hoe je je ideale klant bepaalt, hoe je de klantreis aanpakt, hoe je je klanten begeleidt, enzovoort. Daar heb ik ook nog uit bijgeleerd.”

Doordat ze tussen starters zat, merkte Sofie dat haar ervaring wel wat waard was en durfde ze met zelfvertrouwen haar prijzen correct zetten en communiceren. “Ik was nog onzeker over mijn kennis en vaardigheden, maar in Tech Queens kreeg ik antwoorden op mijn vragen en kreeg ik meer zelfvertrouwen. Ik ga nu ook mijn eigen aanbod herwerken, zodat het beter werkt voor mij. De fameuze ‘Miet-stempel’ is real en een echte troef. Doordat ik op haar website sta, krijg ik geregeld nieuwe klanten die via haar bij mij terechtkomen. Daardoor raakt mijn agenda meer en meer gevuld en ik wil mijn aanbod daarop aanpassen, zodat ik het overzicht kan bewaren.”

“Tech Queens is meer dan enkel met de tools leren werken. Je leert technisch en probleemoplossend denken. Dat maakt de opleiding uniek.”

Wat Tech Queens zo uniek maakt voor Sofie

Als je haar vraagt wat Tech Queens zo uniek maakt, is Sofie heel duidelijk: “Miet!” “Nee, all joking aside, Miet heeft een heel goede aanpak en het traject was echt op onze maat gemaakt. Ze luisterde naar onze noden en heeft zelfs extra sessies toegevoegd. Miet is heel open, vriendelijk en enthousiast. Ze gaat geen vragen uit de weg.”

“Tech Queens is meer dan enkel met de tools leren werken. Je leert technisch en probleemoplossend denken. Dat maakt de opleiding anders dan andere cursussen. Ik ben heel blij dat ik ingestapt ben. Mijn zelfvertrouwen en mijn zaak hebben een echte boost gekregen!”

“Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen, waardoor ik zekerder in mijn schoenen sta en meer het heft in handen neem bij mijn klanten. De manier waarop ik mijn klanten nu help, is de afgelopen maanden enorm veranderd door de inzichten die ik opdeed in Tech Queens.”

Technische Virtual Assistant Opleiding - Miet Bamps - Unclouded

Geïnspireerd door het verhaal van Sofie?

Wil jij net als Sofie starten als Tech V.A. of ben je al bezig, maar voel je je nog niet helemaal zeker over je tech skills?

Krijg een antwoord op al je vragen in Tech Queens en til je werk naar een hoger niveau!

 

Unclouded

Tech shizzle tips en tricks rechtstreeks in je inbox

Automatisatie, tools, systemen: er is zoveel technische shizzle out there! In de Unclouded nieuwsbrief filter ik de interessantste tips en tricks eruit voor jou en deel ik plezante behind-the-scenes. Schrijf je nu in voor de enige tech-nieuwsbrief die je niet in slaap wiegt!

En word je toch geen tech-fan, dan is er zelfs een uitschrijf-knop voorzien.

Pin It on Pinterest

Share This